Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Робърт Патинсън ядял само картофи

Актьорът Робърт Патинсън спазва строга диета, за да поддържа тялото си във форма за роли във филми като „Здрач“ и „Батман“.
„Да следиш колко калории поглъщаш на всяко хранене води до пристрастяване и е твърде късно, когато осъзнаете колко коварен е този навик“, каза Патинсън пред британския вестник „Evening Standard“.

Звездата от „Хари Потър: Огненият бокал“ сподели, че е опитал почти всички модерни хранителни тенденции. „Опитах всичко, за което можете да се сетите. Веднъж не ядох нищо друго освен картофи в продължение на две седмици. Просто добавях хималайска сол към варените картофи и ги изяждах. Изглежда, наистина помага за детоксикацията. Определено отслабвате", посочи той.
Актьорът си е поставил за цел за 2023 г. - да придобие последователни хранителни навици, като добавя, че вече е опитал кетогенна диета.
В интервю, посветено на превъплъщението му във ролята на Батман, Патинсън разкри, че е тренирал непрестанно и този режим се е оказал много изтощителен за него. Това негово изказване отприщи вълна от критики.
„Беше ми неудобно да говоря за програмата от упражнения, които изпълнявах тогава. Създадох си много проблеми “

Публикувана на
26 Януари 2023 година