Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Черна вест, малката Вили издъхна! Мъките свършиха, ангелче!!!

Малката Вили, за която беше обявена спешна кампания за набиране на средства, загуби битката за живота си. Това съобщи за „Пловдивмедия“ Михаела Недева, организатор на акцията по нейното спасяване.

Катя КАЗАКОВА
Клетничето беше с тумор в мозъка и претърпя пет операции и редица химеотерапии. За последно беше в истанбулска болница, където е издъхнало.
Михаела е потресена: „Стоя и гледам празното поле за писане... "Напишете нещо......"
Какво да напиша, по дяволите, как да го напиша..... Хора, топката в гърлото ми ме задушава. 3 години и 5 месеца ожесточена битка за живот... която приключи завинаги....
Съжалявам, че стигнах до този пост... съжалявам... Вили вече е ангелче... Не бях подготвена психически за това. Не бях... Болката е неописуема... Исках първо да чуя майка й и тогава да ви пиша, но не мога да се свържа с нея... Йо, като видиш това, моля те, прости ми, че си позволявам да обявя за случилото се, без да съм те чула дори. Въпрос на време е да се разчуе...
Благодарим ви, че бяхте неотлъчно до нас по този дълъг и труден път... Благодарим ви, че дадохте шанс на Вили да се бори за живота си... За съжаление и 1 милион да бяхме събрали... щом Господ реши да си я вземе, ние сме безсилни... Мъките ти свършиха, принцесо... Дано там, където си, няма болка, няма страх, няма болест... Заедно с теб си отиде и част от нас... Празно е.............. безмилостно празно............"

Публикувана на
26 Януари 2023 година