Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Шакира поръчала черна магия на майката на бившия си мъж

Певицата Шакира и проблемите ѝ със семейството на Жерар Пике не спират да са широко дискутирани в испанските медии. Сега срещу 45-годишната колумбийка бяха хвърлени сериозни обвинения от майката на бившия футболист – Монтсерат Бернабеу.
„Преди няколко дни майката на Пике ми заяви, че Шакира е поръчала да ѝ направят черна магия. Ритуалът вече е извършен“, обяви испанският журналист Марк Лейрадо.
Той признава, че първоначално е приел с насмешка твърденията на Монтсерат Бернабеу, но след това е започнал да се убеждава, че обвиненията може би не са съвсем безпочвени.
Само дни след оплакването от страна на майката на Пике, Шакира е поставила куклата на вещица на терасата на дома си в Барселона, която гледа към съседната къща, обитавана от родителите на бившия футболист.
Лейрадо твърди, че майката на Жерар Пике е нахлула в дома на певицата, за да поиска от охраната да махне страховитата кукла. Гардовете обаче отказали да сторят това.
Самият Пике разбрал за фигурата на вещицата една в неделя, когато пристигнал в бившия си дом, за да вземе синовете си Саша и Милан, за да прекара известно време с тях.
Както е известно, Шакира и Жерар Пике се разделиха през миналата година след почти 12-годишна връзка. Причината за това е изневяра от страна на бившия футболист на Барселона, който започнал връзка с 23-годишната Клара Чиа Марти. Счита се, че Монтсерат Бернабеу е знаела и подкрепяла отношенията на сина си с младата жена.блиц

Публикувана на
26 Януари 2023 година