Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Роналдо с часовник за $800 000

Кристиано Роналдо беше награден с уникален часовник на стойност над $800 000 в знак на признание за това, че се съгласи да се присъедини към саудитския Ал Насър.
Португалският нападател сключи сделка за 200 000 милиона на година, за да се премести в Близкия изток през януари, два месеца след като договорът му с Манчестър Юнайтед беше прекратен след скандалното интервю с Пиърс Морган.
Часовникът е на марката Jacob and Co и е със саудитска тематика - в тъмнозелено, каквото е знамето на страната и нейната основна религия – исляма. Бижуто има 338 изключително редки скъпоценни камъка, вградени в него и е с 18-каратово бяло злато, с размери 47 мм на 15,85 мм, а каишката е от алигаторска зелена кожа, пише "Дейли Мейл".
Бившата суперзвезда на „червените дяволи“, Реал Мадрид и Ювентус показа часовника, който е модел Caviar Flying Tourbillon Tsavorite, съставен от 216 различни компонента, 27 бижута и с 42-часов резерв на мощност, в специален пост на Jacob and Co в Инстаграм.
Вместо изумруди, традиционен зелен скъпоценен камък, часовникът съдържа цаворит, смятан за най-скъпия и ценен гранат, който е по-искрящ от изумрудите и 200 пъти по-рядък.
При представянето си в Ал Насър в последните дни на 2022 г. Ронадло носеше на ръката си друг скъп часовник - Rolex Xosmograph Daytona Arabic за $450 000, какъвто притежават само малцина късметлии.
Според някои издания колекцията от часовници на португалеца възлиза на над 6 милиона долара.телеграф

Публикувана на
26 Януари 2023 година