Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Филип Киркоров след операции изглежда като крал

Филип Киркоров призна, че в края на миналата година се е решил на кардинална промяна. Певецът легна под ножа на пластичния хирург и обясни, че го е направил заради публиката.
Според суетния изпълнител, професията му е такава, че трябва да следи внимателно външни си вид. След намесата на естетически хирурзи той се появи с плосък корем, повдигнато чело и по-отворен поглед. Не изненада за никого, че няма нито една бръчка и е опънат напълно.

Според експертите подобна трансформация се състои от 3 етапа, като на Филип му предстои да мине през още един. Първият е ендоскопски лифтинг . С напредване на възрастта лицето на човек сякаш пада надолу. В това число и клепачите. Очите сякаш гледат изпод вежди, обяснява пластичния майстор.
Киркоров премина през ендоскопски темпорален лифтинг – повдигнаха му челото, веждите, външните им ъгли, стегнаха и средната зона която е под очите и в областта на бузите.
По време на ендоскопията се правят минимални разрези на скалпа и на челото, които са незабележими. През тях операторът влиза с ендоскоп, отделя мускулите от надкостницата, освобождава тъканта и я вдига нагоре, обясни докторът.
Втория етап от интервенцията е блефаропластика на долните клепачи и чек-лифтинг. Според докторът долната част на орбитите на Киркоров е в отлично състояние. Филип вече притежава перфектни вежди и клепачи, благодарение на които очите му се отвориха широко. Но след процедурата трябва да мине време, за да разберат хирурзите с колко още да повдигнат още веждите.
Освен лицето Киркоров си коригирал корема със специален американски апарат. С който се маха излишното – между мускулната стена и кожата остава само 1 см мазнина, а накрая се оформят и кубчета на стомашната преса. Корема е разрязан, пъпът е преместен по-високо, а самият разрез е премахнат, казва лекарят и допълва, че след всички корекции руският певец ще изглежда като крал.лупа

Публикувана на
27 Януари 2023 година