Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Брад Пит и Джордж Клуни като близнета

Холивудските звезди Брад Пит и Джордж Клуни бяха забелязани в Ню Йорк на снимачната площадка на предстоящия им филм "Вълци".
59-годишният Пит и 61-годишният Клуни изглеждаха като близнаци, тъй като й двамата носеха кожени якета, сиви панталони и черни обувки.
Въпреки студеното зимно време звездите от "Бандата на Оушън" изглежда си прекарват страхотно, тъй като бяха видени да влизат заедно в известен хотел в Харлем. Освен това Пит и Клуни бяха забелязани да смеят заедно, докато седят в тъмносиня кола на снимачния терен. Клуни блесна с перлено белите си дрехи зад волана, докато Пит се усмихваше от пътническата седалка.
На друга снимка Пит беше видян в велурен гащеризон в синьо-зелен цвят с бяла риза отдолу и бели маратонки, жълт шал и червена чанта през рамо.
Сюжетът на филма „Вълци“ се фокусира върху живота на „двама самотни наркодилъри, на които е възложена една и съща задача“. Режисьор на кинолентата е Джон Уотс.
Не за първи път знаменитите актьори работят заедно – те вече участваха в поредицата „Бандата на Оушън“ и комедията „Изгори след прочитане“.

Публикувана на
27 Януари 2023 година