Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Никос Вертис идва за 8 март

Никос Вертис отново ще зарадва българската публика с голям концерт в столичната зала "Арена София". Той ще бъде истински подарък за дамите, тъй като изявата му е насрочена в най-женския ден от годината - 8 март.
Чаровният грък ще пристигне с екип от 35 души, които ще се погрижат за това всеки детайл по звук, осветление и сценична изява да бъдат на ниво.
На сцената с него ще излязат 25 музиканти. Никос винаги е държал на добрата музика и екип. Този път няма да направи изключение.
Очаква се той да изпълни добре познати хитове, както и по-нови песни. Сред тях е и "Se Afisa Sto Htes - Eisai Treli", която бе пусната преди 6 дни и вече има над 300 000 гледания.
Несъмнено обаче най-големият му хит си остава "Thelo na me nioseis". Почти винаги той изпълнява тази песен под съпровода на своята китара.
Очаква се, както обикновено той прави, когато идва в България, да остане няколко дни след концерта, за да снима видео клип към някоя от песните си. И друг път Никос се е доверявал на режисьора Люси Иларионов, с когото през последните години вече заснеха няколко клипа.труд

Публикувана на
27 Януари 2023 година