Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Мамо, помощ, мамо, помогни ми, къде си, мамо! “

„Получих позвъняване от дъщеря ми, която истерично ревейки, каза: "Мамо някаква жена ни бие с пръчка". Може би мина около минута или две минути отново получих позвъняване от дъщеря ми, на което вече не чувах детето, чувах едни истерични писъци, страшно реване и единственото, което се чуваше е: "Мамо помощ, мамо помогни ми, къде си мамо“.
Това разказва един от родителите на момичетата, които преди седмица бяха бити от работничка пред заведение в столичния квартал „Света Троица“.
Друга майка допълва: „Страхотен ужас е това да ти звъни детето през минути и да казва: "Мамо, помогни ми, къде да се скрия, мамо, помогни ми". Докато стигна, тези минути ми се сториха часове. Децата бяха просто невероятно изплашени.
В такова състояние не съм си виждала детето. Цялата картина беше страховита“.
„Моето дете просто не можеше да ме познае, не реагираше нито на име, нито на повикване, нито, че съм тук. Беше в някаква жестока паника, едвам дишаше, от магазина предложиха включително да извикат линейка. Предположих, че може би се касае за някакъв луд човек, който ги е нападнал“, разказва още първата жена.
Пред заведение има съоръжения, предназначени за малки деца. По думите на момичетата те искали да ги ползват, за да заснемат видео за социалните мрежи. В момента, в който сядат, служителка на ресторанта излиза и ги подгонва.
Според нея и собственика на заведението те са откраднали монети от играчките. Затова работничката ги подгонва и от кадри от охранителна камера се вижда, че удря едно от децата. Свидетел става жената, която работи в съседен магазин. Тя се опитва да ги разтърве.лупа

Публикувана на
27 Януари 2023 година