Архив на публикациите

Гришо омаян от щерката на Станишев

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топ тенисистът Григор Димитров.
Първата ракета на България се запознал лично с красавицата Моника, с която имали възможност да поговорят насаме и да се опознаят. На снимка от скорошната им тайна среща в София, на която позират един до друг, изглеждат досущ като светска двойка, писа "Ретро".
Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия. От месец на- сам се говори, че Гришо е отново необвързан. В края на декември миналата година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова — дъщеря на руски олигарх, е завършила с фиаско. 31 -годишният тенисист бил инициатор на раздялата, която двамата все още не са обявили, но в същото време са спрели да публикуват снимки заедно.
В последните години се сдоби с имидж на разбивач на женски сърца, а в списъка му със завоевания присъстват редица дами със световна слава. Любовни авантюри той имаше с Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.
Далеч по-прикрита по отношение на любовния си живот е доведената щерка на Сегей Станишев, която е дете на съпругата му Моника от първия й брак с вече покойния банкер Венцислав Иосифов. Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на мениджър в голяма софийска фирма. 3авършила е престижен колеж в Швейцария, а през 2021 г. взе и диплома от елитен университет в далечен Шанхай, където следваше „Медиен бизнес“.

Публикувана на
27 Януари 2023 година