Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в събота

Видяна: 6980 пъти

Овен
Днес проблемите са за тези, които си позволят да изтече от тях поверителна информация. Ако сте на правилното място, ще може да чуете и да се ориентирате в ситуацията. Това ще помогне следобед да подновите зациклени в миналото отношения. Ще ви съдейства и случайността. Добре е да се пътува и да се уреждат делови срещи. Намирате лечебно за тялото и душата място. Днес до обед не влизайте в спорове и не изхвърляйте важни писма и квитанции.
Телец
Днес може да ви канят на няколко места, някъде и със заплащане. Но спечеленото днес ще се изхарчи веднага, Очертават се проблеми с деца и родители. До вечерта се натрупват доста нагативи. Не отсъствайте от местата на личната ви отговорност. Ако прехвърлите задълженията си на друг ще си имате неприятности. Не е изключен и здравословен проблем или грижа за някого. Днес Луната навлиза в Телец и сключва пречупващ аспект със Слънцето.
Близнаци
Ако днес приемате ситуацията спокойно, без излишни емоции и разправии ще постигнете много. Още със ставането си пожелайте нещо на глас и ще го имате. Ако прибързано сте дистанцирали някого може да се помирите и сдобрите до вечерта. Ще ви дойдат точните думи в точния момент. Навлизаме в деня на феникса. Тенденцията до утре на обед е нещата да потръгват и връзките да се възраждат. Днес може да започне с излишни спорове.
Рак
До обед не засягайте болни за околните теми. Пътувайте, посетете тези, с които имате въпроси за разрешаване. Сбъдват се желания. До вечерта може да получите нещо мечтано и да оправите отношенията си с любимите хора. Неприятното от миналото бързо ще се забрави. С всеки може да се разберете. Освободете се от това, което ви тежи. Днес се признават грехове и опрощават дългове. Каквото намерите или дойде при вас днес си е ваше и дълго ще остане.
Лъв
Днес лесно се отива към конфликти. Още със ставането си пожелайте нещо ще го имате. Не подхващайте болни теми и не планирайте за днес и утре рискови пътувания. Съобразете се с нуждите на дома и с обстановката наоколо. Тенденцията е да късате връзки, а после да се опитвате да изгладите нещата. Не отивайте в крайности и ще си спестите нерви и разходи. Не започвайте ремонти.
Дева
Днес може да изкарате допълнителни пари и по заместване. Не отклонявайте предложения и покани, пожелайте си нещо и ще го имате. Родените в първата декада първи ще вкусят от меда, докато другите още опитват от жилото на приятелските и роднински връзки. От обед до утре на обед може да осъществите контакти с тези, които ви липсват или отношенията ви са поохладнели. Ден за прошка.
Везни
Луната преминава през точката на финансова екзалтация. Печелите, ако реализирате всяка хрумнала ви идея. Коригират се модните тенденции. Ще се плаща скъпо за това, което до вчера никой не е забелязвал или купувал. Пожелайте си нещо и ще го имате. Финансира се ваш проект. С някакво шесто чувство усещате от къде и от какво може да се изкарат пари и животът ви да се подобри. Днес идват заслужени печалби за хората с творческо вдъхновение.
Скорпион
Съветът е да сте внимателни и да ограничите контактите. Не харчете много, избягвайте участия в облози и различни хазартни игри. Днес лесно може да се подхлъзнете по наклона на страсти и желания и да изгубите контрола над ситуацията. Алкохолът и амбициите наливат масло в огъня на опасните връзки. Някой търси слабото ви място и ако го намери ще се възползва по всякакъв начин.
Стрелец
Денят започва с пожелания и завършва с реализирането им и с възможност да се осъществи контакт с хора, които ви липсват. Пазете си тайните, не споделяйте нещата от живота си с непроверени хора. До обед може да загубите нещо и дано това да са вредните и излишни неща в живота ви. Ще дойде и придобивка, която ще е ценна за бъдещето дори на пръв поглед да ви утежнява положението. Днес още със ставането си пожелайте нещо и ще го имате.
Козирог
Днес получавате подкрепа и финансиране или срещате хората, които могат да ви ги дадат. Пожелайте си нещо до обед и ще го имате. Потърсете тези, с които отношенията са охладнели, а имате нужда от присъствието им. Днес се прощават греховете и може да се започне отначало в любовта и в деловите връзки. Важното е да пазите свои и чужди тайни и да не навреждате. Днес потръгват стопирани дейности и отношения. Може да спечелите неочаквани пари или да получите изгодно предложение.
Водолей
Днес родените в първата декада са в неблагоприятна позиция. Лесно може да загубите трудно спечелени пари. Не влизайте в казиното и се въздържайте от неразумни покупки. Сделките ви ще носят печалби на друг. Не влизайте в конфликт с тези, които винаги са ви подкрепяли. Не се доверявайте на някой, който не заслужава нито доверие нито внимание. Бъдете предпазливи.
Риби
Започнете деня с едно пожелание и то ще се сбъдне. Не влизайте в конфликти и не правете забележки на околните до обед. След това ледовете се топят, може да привлечете с мил жест тези, които ви липсват и с които времето и разстоянията са ви разделили. В организма ни се включват енергии на фино душевно ниво. Правете това, което ви идва от вътре, всичко ще се оправи. Днес до обед си мълчете като риба и ще избегнете проблемите.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Януари 2023 година