Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Сейди Синк се завръща

Сейди Синк се присъединява към дълогоочакваното продължение на филма „Бийтълджус“ и ще играе дъщерята на голямата холивудска звезда Уинона Райдър. Според „Giant Freakin Robot“ тя ще бъде един от основните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 г., което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ.
Засега няма много подробности за сюжета на продължението, но вероятно може да се каже, че ще играе мишена на демоничните интереси на Майкъл Кийтън в "Бийтълджус 2".
Сейди Синк е най-известна с дебютната си роля в четвъртия сезон на хитовия сериал на Netflix „Странни неща“. Тя моментално се превърна в един от най-отличителните персонажи в актьорския състав на поредицата. Оттогава насам е изиграла редица проблемни, емоционални тийнейджъри в различни проекти, така че очакванията към нея за „Бийтълджус 2“ високи. Истинско предизвикателство за младата звезда ще е да изиграе противоположност на "странната и необичайна" готическа тийнейджърка Лидия Диц, като се противопостави на образа на Уинона Райдър от оригиналния филм.
С участията си в "Странни неща", известната драма с Брендън Фрейзър "Кит", адаптацията на Netflix "Улица на страха" и "Скъпа Зоуи" Сейди Синк, че може да играе мрачни, саркастични тийнейджърки с твърд характер и пристрастия към старинната музика. Макар че героините й не си приличат чак толкова много, забавно е и това, че и младата звезда и Уинона Райдър в си партнират в "Странни неща". /телеграф

Публикувана на
28 Януари 2023 година