Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-неблагоприятният ден през 2023 г. за всяка зодия

Астрологията може да ни преведе през някои бурни моменти, като ви насочи кога е най-подходящото време да действате или да поспрете и помислите повече. Независимо какво се случва в Космоса през 2023 г., подготовката винаги е предимство.
А когато знаете кой е най-лошият ден за 2023 г. за вашия зодиакален знак, можете по-добре да се ориентирате в неспокойни води. За да сте по-добре подготвени за космическата драма, разберете кой е най-неблагоприятният ден от 2023 г. за вашата зодия, обяснен пред Bustle от астролога Дезире Роби Антила:
Овен
Най-неблагоприятен ден: 3 ноември

Карма, свързана с взаимоотношенията, излиза на дневен ред, когато Венера (планетата на любовта) се изправя срещу Нептун (планетата на безнадеждните романтици). Възможно е да се появят сблъсъци и объркване, а те ще бъдат подсилени от ретроградния Сатурн. В крайна сметка, ще бъдете принудени да видите как отказът може да попречи на личното ви израстване. „Може да почувствате, че искате да се оттеглите по сериозен начин“, казва Дезире Роби Антила, астролог и автор на „Влюбени слънчеви знаци“ пред Bustle. „Решението как балансирате тази потискаща енергия може да се окаже предизвикателство.“
Телец
Най-неблагоприятен ден: 5 май

Със съчетанието от лунно затъмнение при пълнолуние във вашия сестрински знак, Скорпион, може да излязат наяве тежки истини, свързани с вашите взаимоотношения. На този ден ще бъде по-лесно да забележите лоши навици и модели на поведение, което ще ви подтикне да вземете важни решения заедно с партньора си. Луната по оста Скорпион/Телец ви призовава към освобождаване и намиране на прошка у себе си и в другите. „Това затъмнение може най-накрая да затвори вратата за нещо, което е трябвало да приключи“, казва астрологът. Но помнете: „Краят носи ново начало.“
Близнаци
Най-неблагоприятен ден: 16 май

Докато Юпитер предвещава късмет, планетата на изобилието преминава през интензивния 12-и дом, подтиквайки към изолация и подчертавайки някои от вашите сенчести качества. Това е добър момент за размисъл, но бъдете готови да се изправите лице в лице с неща, които може да сте потискали. Продължете напред със състрадание и солидна грижа за себе си. „Ще се наложи доста работа по вашето изцеление“, казва астролът Антила. „Говорейки, ще получите подкрепата, от която се нуждаете.” За целта се обърнете към вашите близки или към терапевт.
Рак
Най-неблагоприятен ден: 17 юли

Съдбата може да е жестока към вас, докато Южният възел насочва внимание към живота в рамките на дома. Съсредоточете се върху прогонването на всяка негативност, която ви събаря. Добре е да сте сантиментални, но не позволявайте тези емоционални привързаности да ви пречат. „Това може да доведе до някои неочаквани отговорности в тази област от живота ви“, казва Антила. „Създайте си граници и се придържайте към тях.“ За да се справите, разчитайте на семейството си за подкрепа.
Лъв
Най-неблагоприятен ден: 29 септември

Пълнолунието в Овен може да ви се струва като момент, който затваря кръга - нещата, които някога сте отхвърлили, изплуват отново. Обърнете внимание на циклите в своята връзка или познанство, които трябва да бъдат прекъснати, за да може напълно да се приведете в съответствие с най-висшето си Аз. През този ден Венера, планетата на любовта, е в квадрат с Уран, което създава достатъчно предпоставки за големи изненади, за които може да не сте готови. „С планетата на любовта, преминаваща през вашия знак, любовният ви живот ще получи добър, строг поглед“, обяснява астрологът Антила. „Ще бъде необходима преоценка.“ Ако сте необвързани, бъдете честни със себе си; ако сте в партньорство, проведете тежък разговор.
Дева
Най-неблагоприятен ден: 5 октомври

Ретроградна Венера разкъсва 12-и дом от вашата рождена карта, свързан с освобождаване и подсъзнание, карайки ви да се въртите в кръг в собствената ви глава. Докато Меркурий набляга на финансови въпроси, може да се зачудите какво наистина цените. Избягвайте да се самоизолирате, но би било добра идея да помислите и да се съсредоточите върху това, което трябва да пуснете, за да продължите напред - и внимавайте къде отиват парите ви. „На този ден може да почувствате нужда от детоксикация и освобождаване“, казва астроогът Антила. „Лош навик, който се опитвате да оставите, ще надигне грозната си глава и няма да имате друг избор, освен да се откажете от него.“
Везни
Най-неблагоприятен ден: 17 юли

Докато се опитвате да примирите това, което сте, с това, което искате да бъдете, предизвикателствата, пред които ще се изправите, ще бъдат кармични. Саморефлексията е ключова - воденето на дневник може да ви помогне да разберете как вашето аз в сянка се е развило с течение на времето. Опитайте се да не приемате нещата лично – не всичко ще е непременно свързано с вас. „Ще започнете път на изцеляване, което ви позволява да преодолеете блокажите, които от години са имали нужда да бъдат разбити“, казва Антила. Търсенето на подкрепа от други хора може да помогне по много начини.
Скорпион
Най-неблагоприятен ден: 23 март

Вашата планета управител Плутон ще прекоси личния ви живот, добавяйки напрежение към въпроси от личния ви живот, включително дом и произход. Възможно е да има конфликти с членове на семейството или някой да премине границите ви. Времето насаме може да поправи неприятните чувства. Освобождаването и прекъсването на циклите са основните теми на този ден. „В най-близкия ви кръг е възможно да настъпи голяма промяна. Може да се наложи да изоставите някого, който вече не ви е предан“, казва тя.
Стрелец
Най-неблагоприятен ден: 2 октомври

Ретроградната Венера ще ви принуди да израснете и да се примирите с ограниченията, предизвикани от вас самите. Меркурий ще образува напрегната опозиция с Нептун, планетата на сънищата, засилвайки дълбоките страхове за това как сте възприемани от обществото. Като алтернатива може да се получи известно объркване по отношение на кариерата ви или да се почувствате в застой. За да бъдете удовлетворени и освободени, помислете за професионалното си израстване и осъзнайте какви са нуждите ви. „Докато Венера в Лъв преминава през девети дом от вашата натална карта, свързан със свободата, няма да се съгласите на нищо, което ви се струва ограничаващо“, казва Антила. „Не взимайте прибързани решения по време на този транзит.“
Козирог
Най-неблагоприятен ден: 27 март

Вашият вроден практичен начин на мислене ще бъде изправен пред предизвикателства, докато се премества към прекалено оптимистичния знак Риби. Може да се увлечете в самоналожени заблуди, така че бъдете особено наясно какво всъщност се случва. Чувствата невинаги са факти. Астрологът Дезире Роби Антила твърди пред Bustle , че този транзит привлича вниманието към несъответствията във вашите приятелства. Възможно е да надраснете някои хора от вътрешния си кръг. „Това ще бъде трудно, но нова група ще се представи и ще бъде по-съгласувана с етапа от живота, в който се намирате към момента“, казва тя.
Водолей
Най-неблагоприятен ден: 28 октомври

Лунното затъмнение в Овен ще предизвика обичайните начини, по които сте свикнали да живеете. Внимайте с нрава си - начинът, по който реагирате на този ден, може да има последствия за обществения ви имидж. За вас лунното затъмнение е време за освобождаване. То ще ви принуди да се справите с онова, което сте избягвали, и най-накрая да го пуснете. „Това мощно затъмнение ще отвори очите ви за неща у някои от вашите приятели, които никога не сте забелязвали и които не харесвате“, казва астрологът Антила. „Ще има нужда да поставите нови граници и да се отървете от хора, които са твърде зависими от вас.“
Риби
Най-неблагоприятен ден: 27 март

Докато планетата на дисциплината и трудната любов навлиза в първи дом от рождената ви карта, отговарящ за вашата личност, може да се изправите пред по-тъмната си страна. Този транзит ще ви принуди да се върнете на земята, изхвърляйки заблудите и токсичната позитивност. Бъдете нежни със себе си. Що се отнася до вашето самочувствие, отстоявайте позицията си. „Със Сатурн, който се движи във вашия знак, вие сте на път да получите интензивен курс в определянето на граници. През следващите три години ще има много уроци, свързани с угаждане на околните, съзависимост и употреба на думата „не“, казва астрологът Антила.

Публикувана на
28 Януари 2023 година