Новина от категория България
Архив на публикациите

НЕЗАБАВНА помощ за малкия Митко, след 2 седмици ще е късно

Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.
Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.
Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срокът ни е БУКВАЛНО 2 седмици.
Митко продължава да се бори с бактериална инфекция, която уврежда кожата, белия дроб и слезка, въпреки скъпоструващите лекарства, които приема непрексънато. Поради огромния брой лекарства, които приема се наложи да му бъде поставена сонда, за да се храни. Практически той не може да бъде изписан от болницата без да се изчисти инфекцията, защото тя ще го победи.
Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее.
Необходими са много пари - около 400 000 лв.
Дарение по сметка:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG30BUIN95611000705319
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Димитър Карарадев

Както и тук

Публикувана на
28 Януари 2023 година