Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои неделя е проблемен ден

Видяна: 5100 пъти

Овен
Денят е зареден с агресия, не се намесвайте в чуждия живот и избор. Не влизайте в казиното, не рискувайте с големи покупки. До утре на обед много неща ще се правят на тъмно, ще печелят хитреците и тези, които стоят на върха на пирамидата. Контролирайте емоциите, не позволявайте на никой да ви разбалансира. Точно в такъв момент енергията започва да тече от вас към околните.
Телец
Не тръгвайте рано на път, очертават се проблеми с техника и транспорт. Луна и Уран от Телец са в конфликт със Сатурн. Децата са неуправляеми, а родителите доста консервативни. Старайте се във всеки момент да сте информирани кой какви ги върши и къде се намира. До утре на обед нищо важно и амбициозно да не се започва и предприема. Плановете ви ще се объркат.
Близнаци
Ден на фините енергии. С мил жест на внимание и топла дума може да стопите дистанциите и да прекарате един прекрасен ден с близките на сърцето ви хора. Много добре усещате на кого какво му е нужно, дайте му го според възможностите си. Може да намерите и нужното ви лекарство. Посетете център за релаксация. Вечерта се приберете навреме, нищо важно не споделяйте.
Рак
Приемете с отворени обятия тези, които почукат на вратата ви до обед. Време е да се сложат в ред семейните и роднински отношения. Може да се очакват обрати и промени в нуждите и исканията на близки и приятели. Някой, който ви е поставял условия сега има нужда от вас, но и вие трябва да се съобразите с тези, които до момента сте потискали. Следобед ограничете контактите.
Лъв
Ден на Феникса. До обед може да се възродят проблемни връзки. Дава се прошка, признават се греховете. Навлизаме в период на личностна трансформация и дано това да не стене по болезнен начин. Днес правите завой в личната си политика, в нуждите и желанията до момента. Не поемайте излишен риск, не е време да се доказвате и да парадирате с нещата, които притежавате.
Дева
Днес успешно може да заемете овакантени позиции. Някой ще си върне любовта или ще я открадне от друг. Вероятно е да ви предложат и участия в съвместни проекти. До обед не отклонявайте предложения, идете, вижте, преценете на място и поставете условията си. Следобед в отношенията се промъква някаква сянка и нещо недоизказано пречи на връзките.
Везни
Правете всичко с повишено внимание и не поемайте излишни рискове. Не се включвайте в начинания на хора, които не познавате добре или и друг път сте им „сърбали попарата. Препоръчва се диета, както по отношение на храната, така и в посока на личните връзки. Не се срещайте с тези, които ви настройват на внимание или ви напрягат. Днес третият е излишен, не влизайте в тази роля.
Скорпион
Не тръгвайте на път рано сутринта. Очертават се конфликти с родители и деца. Някой се изплъзва от контрола и може да направи доста бели. От обед до утре на обед много неща ще се правят скришно и на тъмно. И близките трудно ще споделят в момент, когато е нужно да получат разбиране и подкрепа. Не си позволявайте отсъствия от дома. Трябва да сте наясно кой къде е и от какво има нужда.
Стрелец
Още със ставането се постарайте да изгладите конфликтите. Една целувка и мил жест стопяват дистанциите. Важните срещи уредете до обед. Спазвайте правилата. Не оставайте друг да поема отговорността. Старайте се да контролирате нещата във всеки момент. Следобед е необходима активна самозащита от чернотата наоколо. Нищо ново да не се започва до утре на обед.
Козирог
Ден на необичайни контакти и случки, които може да ви изстрелят в нова орбита. Приемайте всяка промяна. До обед се връщат каещите се грешници или нещо объркано се разплита и оправя. Следобед не започвайте нищо ново и до утре на обед изчакайте действията на хората, които ви интересуват и с които сте свързани. Ангажиментите и предложенията от днес носят печалби в бъдеще.
Водолей
Днес родители и деца трудно се разбират. Това ще даде възможност на трети лица да ви разделят и настройват един срещу друг. Не рискувайте, не пътувайте, особено ако и времето не позволява. Останете си у дома, опитайте да туширате напрежението. Простете си взаимните прегрешения и недоразумения. Не е ден за големи покупки, ще ви пробутат нещо некачествено.
Риби
Днес до обед колкото и да дадете двойно ще получите. Проблемите на близък или познат ще ви помогнат да разрешите своите. В живота ви като буря може да влети нещо ново. И случайните срещи са от значение и може тотално да променят живота ви. Не се противете, прегърнете промяната, оставете се на течението и нека то ви отведе на по-добро място. Следобед нищо важно не започвайте.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Януари 2023 година