Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Джорджина на Роналдо в рая, сестра й с три деца мизерства

Сестрата на половинката на най-добре платения футболист в света Кристиано Роналдо - Патрисия Родригес взриви феновете на португалската звезда с разказ за семейството си.
Пред телевизионното предаване Espejo Público тя обяви, че живее при мизерни условия с трите си деца и помоли зрителите за помощ.
Двете с Джорджина не си говорят от години, а половинката на Роналдо рядко говори за семейството си и споменaва с добро единствено майка си.
"Болна съм и не искам децата ми да гладуват. Боря се, но ми е трудно да живея като нормален човек. Нямам дори чинии, които да измия. Живеем в една стая. Сама съм, без чужда помощ. Мъката ми е огромна. Трябва да се моля да не вали дъжд, защото покривът ми тече и водата пада върху мен.
Останах без майка на 11 години. Преди баща ми издържаше цялото ни семейство, но той вече не е сред нас. Беше в затвора за разпространение на наркотици. Много ме боли, че не означавам нищо се сестра ми.
Нямам дори телефон, за да й се обадя. Когато се разбра, че е във връзка с Роналдо другата ми сестра Ивана просто ме помоли да стоя настрана", разказа Патрисия. /блиц

Публикувана на
29 Януари 2023 година