Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Съпругата на Брус Уилис показа трогателни снимки

67-годишният американски актьор Брус Уилис, който страда от афазия, прекарва дните си с любящото си семейство, а 44-годишната му съпруга Ема Хеминг показа на последователите си в Instagram, че все още обича и държи на своя мъж.
Жената публикува две снимки в stories, едната от които показва как Брус гали ръката на любимата си в дома им в Лос Анджелис, а втората снимка показва как позират, стоят заедно и се усмихват един на друг, докато се разхождат из гората.
В навечерието на пускането на снимките Ема заведе 10-годишната си дъщеря Мейбъл на концерт на Хари Стайлс в Kia Forum в Ингълуд. Майката и дете то щастливо пееха и танцуваха заедно с други зрители на песните на британския музикант.
На 21 март се навършват 14 години от сватбата на Брус и Ема. Освен Мейбъл, двамата имат и 8-годишна дъщеря Евелин.
Уилис има три по- възрастни дъщери от брака си с Деми Мур - 34-годишната Румър, 31-годишната Скаут и 25-годишната Талула. Наскоро стана ясно, че Румър скоро ще роди първото си дете , което ще направи родителите й баба и дядо. И за Брус, и за Деми това ще бъде първо внуче (или внучка).
Уилис беше диагностициран с афазия миналата година. Разстройството е нелечимо и се причинява от увреждане на част на мозъка, която контролира изразяването и разбирането на речта.
След диагнозата Брус продаде по-голямата част от луксозните си имоти , а също така обяви и края на актьорската си кариера . Той прекарва дните си далеч от очите на медиите, като само от време на време се появява на разходка със семейството или приятели.
Според съпругата на актьора, тя изпитва голяма мъка , гледайки как болестта променя съпруга ѝ.
Дъщерите на Уилис и бившата му съпруга също прекарват много време с него , но те заявяват, че състоянието му се влошава и той вече не разпознава близките си.

Публикувана на
30 Януари 2023 година