Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Тони Димитрова съсипана

Тони Димитрова не се радва на добри дни. Не тръгна добре годината за нея, тъй като скандалите от миналата продължават.
Певицата е в голям конфликт със свой бивш продуцент. В момента двамата водят съдебни битки помежду си. Той настоява, че тя не може да пее песните, които са били създадени по време на съвместната им работа.
Ако бъде доказана вина на Тони, която е пяла многократно такива песни, я чака солена глоба. На всичкото отгоре може да влезе в затвора, ако не успее да си плати санкцията.
Не й стигат тези проблеми, а на всичкото отгоре и от НАП са се активизирали срещу изпълнителката на „Ах, морето”. От седмици й правели непрестанни проверки и се ровели в данъците й години назад.
Изживявала много тежко разследванията на МВР и НАП. Всеки ден била с високо кръвно и постоянно под напрежение, че може адвокатът й да звънне с лоши новини.
Финансовото й положение не било изрядно. Покрай пандемията и хиперинфлацията голяма част от спестяванията й се стопили, а докато траеше Ковид-кризата, нямаше и много участия, което се отрази негативно на джоба й. Тони е стресирана и много притеснена. Близките й дори се опасявали това й състояние да не я отведе до болница.

Публикувана на
30 Януари 2023 година