Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Маги Вълчанова стряска в лице, заприлича на лелка от супера

„Мис Вселена България“ Магдалина Вълчанова в момента е една състаряваща жена с повехнала слава.46-годишната манекенка се разведе преди 5 години и оттогава търпи провал след провал.
Финансовото й положение рязко се влоши. Бившият й мъж Румен я остави само с немного големите издръжки за двамата им сина.
Неотдавна се принуди да работи нормална работа, в офис, за да оцелее. Като всяка разглезена псевдобогаташка обаче, и тя не издържа да става всяка сутрин в 6 ч. и да работи до надвечер под командите на някой началник. Затова стана фитнес инструктор.
Тялото й може да е във форма, но в лице направо стряска. Годините й безпощадно започват да й личат, а последният удар, който тя претърпя, е свързан с косата й.
След прекаран Ковид-19 манекенката се сдобила с усилен косопад. Косата й капела всеки ден, най-вече при къпане и сресване.
С оредяла коса Маги Вълчанова е заприличала на лелка от Супер-а. Драмата става още по-голяма от факта, че с оголено теме трябва да си търси мъж, тъй като в момента е без гадже.
Миската се намира в ужасно състояние в много отношения. Без солидни пари, без мъж и без коса, с все по-остаряващ вид, депресията няма как да не дойде рано или късно./клюки

Публикувана на
30 Януари 2023 година