Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Джулка отказва да кърми, вероятно загрижена за пластмасовите си моцарели

Джулиана Гани отново взриви нета. След като преди броени дни тя роди второто си бебе, което кръсти Кай, силиконката заяви, че няма да го кърми.
"Няма да кърмя бебето си и това е. Решението си е мое, аз така искам. Мога да го кърмя, не е като да имам някакъв проблем, но просто не ща! И няма да го правя. Казвам го и не искам някакви родители да ми дават акъли и да ме съдят, защото не ме интересува. Аз не ви казвам какво да правите и как да си гледате отрочетата, няма да ми се бъркате и вие", отсече Ганито.
Не е ясно на какво мнение е бащата на Кай - полицаят Теодор Гецов, но към момента поне сме убедени, че слуша жена си и кима на всяко нейно решение като кон на празни ясли... Жалко за бебето, но очевидно на Джулката са й по-важни пластмасовите моцарели от здравето на детето.
"Реално не сме и очаквали друго от тази особа, която явно ражда, за да добие слава. Видяхме какво направи с първия си син, хариза го на баща му. Той и онзи не е за медал, но показа, че е по-отговорен от нея", коментират в мрежата.

Публикувана на
30 Януари 2023 година