Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите във вторник

Видяна: 5820 пъти

Овен
Днес може да стъпите на нова база и позиция, да започнете нова дейност и да приключите с обещаните задачи. Освободете си ума и ръцете за новото, което предстои. Някой освобождава и сърцето си от стара връзка и ангажимент. Денят е свързан със строителството и ремонтите. Решете как ще подредите дома и офиса, за да имат нужния простор и функционалност. Попитайте и партньора.
Телец
Днес трудно контролирате емоциите си. До обед ще бъдете провокирани и по някакъв начин ощетени. Не бързайте с новите инициативи, особено ако зависите от друг, който не е готов или няма нужните средства и потенциал. Почти в края на работното време може да заемете правилната позиция и да реализирате печалби. Планирайте за утре подписването на нови договори и поръчки.
Близнаци
Днес може да завоювате позицията, към която отдавна се стремите. Получавате награда за старанията и работата си, подписвате нови договори и срещате разбиране от страна на колектива и шефовете. До утре на обед проведете разговорите, от които очаквате много. Обадете се на партньори от чужбина, направете желаните оферти и заявки. Ще получите нужните отстъпки..
Рак
Денят е зареден с емоция. Всичко се пречупва през призмата на чувствата, а на моменти илюзиите взимат връх. Но всичко, което правите с желание, обич и ентусиазъм ще се реализира, независимо трудностите, които ще си създадете с желанието това да става по най-бързия начин. От обед се активизира енергията Кундалини. Тя ни помага да се държим изправено и до постигаме целите си.
Лъв
Денят е добър за подписване на нови договори, за участие в конкурси и за кандидатстване по различни проекти. Ще имате поне два варианта. Единият ще се реализира с партньорско участие и странично финансиране. Не се отказвайте от личните си намерения, намерете начин да ги съгласувате с общите задачи и така ще печелите двойно. Днес може да изкачите връх в кариерата.
Дева
Ден на съзиданието и градежа. Нищо да не се руши. Не планирайте конфликтни разговори, след които може да последва и раздяла. Дайте си втори шанс, направете последен компромис преди да решите окончателно с кого и в каква посока ще продължите. Не позволявайте на странични хора да ви налагат мнението си, да ви дават идеи и препоръки. Пресейте през ума и нашата прогноза.
Везни
Ден на големия пазарлък. Уредете срещи с хора, които може да ви помогнат да се устроите на по добра работа и позиция. Преговаряйте с шефовете за повишението си. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Все някъде ще ви се „отвори парашута” и ще получите това, за което се борите. Енергията ви нараства, време е да поставите условията си, особено там, където не могат без вас.
Скорпион
Днес имате два варианта. Намерете време и за двата, не се отказвайте и ще имате ползи в различни направления. До обед може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурс. Ще ви подкрепят близки и колеги, ще прокарате съвместен проект. Следобед е добре за преговори, за участия в публични изяви и за подписване на нови договори. Пасивността е нежелателна, гонете си интереса.
Стрелец
Не взимайте прибързани решения. Още ви въздействат негативните аспекти от вчерашния ден. До обед нищо важно да не се започва, особено ако ви го предлагат хора, които и друг път са ви вкарвали в рискова и губеща ситуация. Към края на работното време може да направите силен ход и да парирате натиска, който ви се оказва. Родените във втората декада трудно ще направят своя избор.
Козирог
Заредени сте енергийно, може да се справите с всеки проблем и да получите каквото сте си набелязали в работата и в личните връзки. Събужда се енергията Кундалини. Движите се на гребена на вълната от възможности, но в нищо не бива да се отива в крайности. До утре на обед подпишете нови договори и организирайте нови дейности. Вратите пред вас се отварят.
Водолей
Силен и творчески ден. Представете лични проекти и програми, подпишете нови договори, участвайте в делови срещи. Ще направлявате разговорите и преговорите водени в този ден. Тенденцията е нещата да се развият печелившо за вас. Може да изкачите върха на големите си амбиции и надежди. Вложете ум и сърце във всичко, което правите, гонете си неотклонно целта.
Риби
Днес и за родените във втората декада проблемите ще никнат като гъби. Контролирайте емоциите, движете се по линията на най-малкото съпротивление и си преследвайте целта. Днес изкачвате някакъв връх в отношенията или кариерата, но поглеждайки от него може да разберете, че сте сбъркали върха и е трябвало да изкачите съседния. Предстои ви нов поход.
telegraph.bg

Публикувана на
31 Януари 2023 година