Новина от категория България
Архив на публикациите

Измамено от любовник момиче направи опит за самоубийство на живо в "ТикТок"

Млада жена от Велико Търново скандализира потребителите на популярната видеоплатформа „ТикТок“ с живо излъчване, в което прави опит за самоубийство.
В лайф тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна наблюдават клипа и пишат коментари с надеждата да я вразумят. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112, пише местния в. "Борба".
Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал „Колю Фичето“. Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията дълго време се лута, докато открие местоположението на болярката. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с точност адреса на жената.
В крайна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, преди състоянието й да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това е изпратена към Центъра за психично здраве.
Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото е в затруднение. Обещал в знак на благодарност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци.
Нашенката се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, но пратката от виртуалния й приятел така и не пристигала.
Търновката има близо 3700 последователи в "ТикТок", с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

Публикувана на
31 Януари 2023 година