Новина от категория България
Архив на публикациите

Копейкин се оля

Най-голямата фенка на Костадин Костадинов в социалната мрежа фейсбук се оказа... фалшив дамски профил с турско-гръцко име и фамилия, редовно демонстриращ старчески петна на неизвестно лице от женски пол и пишещ десетки коментари под постовете на русофила в защита на неговите полуналудни тези.
Като тази, че депутатката от Демократична България Кремена Кунева, чиято фигура взе на подбив в сряда в пленарната зала, му приличала на мъж.
Повод за изцепката на Костадинов стана "анатемосването" на "Възраждане" от Кунева по време на дебатите за обявяването на Гладомора в Украйна за геноцид.
От кадри в залата се видя, че Кунева ритуално "зачерква" групата на Копейкин с жест на ръцете си във формата на хикс в знак за пълно отрицание на конспиративните им глупости и дезинформацията, която леят от трибуната.
Мъжкарят Костадинов, очаквано, реагира... във фейсбук, където заяви, че в ДБ половете били "размити" понятия, а сочената за перла в 48-ия парламент Кунева му приличала на мъж. И я нарече "леля", че даже и "баба Куна". лупа

Публикувана на
02 Февруари 2023 година