Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-горещата нощ на Памела Андърсън била с 80-годишен, тя била на 20

Памела Андерсън разкри, че въпреки страхотният интимен живот, който е имала с бившия си съпруг Томи Лий, най-горещата нощ в живота й била с 80-годишен мъж.
Звездата от „Спасители на плажа“ разказва в мемоарите си как е останала „без дъх“, докато танцувала танго с въпросния възрастен господин. „Това беше най-чувственото преживяване, което някога съм имала“, пише актрисата, и добавя, че срещата им се е състояла по време на пътуване до Буенос Айрес в Аржентина, когато е била на 20 години. „Усещането да бъда водена от истински мъж е нещо, което никога не бях изпитвала досега. Това ме промени и никога не го забравих“, добавя актрисата.
55-годишната Андерсън, която пусна мемоарите си „ Love, Pamela“, се похвали, че сама е написала всеки ред и не е наемала професионалист, който да „украси“ историята й. Актрисата се е омъжвала пет пъти, включително два пъти за един и същ мъж. В книгата си тя описва ужасяващо сексуално насилие, което е претърпяла като дете и както то е изкривило възприятието й за връзките в живота й.
Въпреки трудните взаимоотношения, Андерсън е категорична, че Томи Лий е единствената истинска любов в живота й. „Томи беше толкова ревнив. Мислех, че това е любовта“, споделя секссимволът.
В книгата си Андерсън навлиза в подробности за приятелството си с основателя на „Wikileaks“ Джулиан Асанж, който сега е в затвора Белмарш и се бори срещу екстрадиция в САЩ. По време на седемгодишния му престой в, актрисата често посещаваше Асандж. Тя признава, че след употреба на алкохол двамата са имали „леко весела, забавна нощ“, без да споделя повече подробности.телеграф

Публикувана на
02 Февруари 2023 година