Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нервак отхапа главата на жив питон

32-годишен мъж се изправя пред съда по три различни обвинения, сред които е и отхапване главата на домашен питон. Това стана ясно от полицейския доклад на маямската полиция.
В понеделник съседи на подават сигнал в управлението заради крясъци и викове, идващи от апартамента на змиеядеца.

При пристигането си на адреса, униформените почукали няколко пъти на вратата на жилището и помолили скандалджиите да отворят доброволно. Никой обаче не реагирал на командите на полицаите.
Караницата между 32-годишният Кевин Майорга и жената, с която живее продължила. Писъци обаче подтикват полициите да нахлуят в жилището. Когато влезли видели пострадалата да лежи на пода, а нападателят да тича към вратата, за да ги отблъсне и да задържи жената вътре в апартамента против волята й.
Единият от полицаите използвал електрошок върху Майорга, но без ефект.
В крайна сметка въпреки активната съпротива, представителите на реда извели нападателя от дома му с ограничители на краката. 32-годишният мъж пък посегнал и ударил единия от полицаите в окото.
След екшъна, разиграл се в жилищния комплекс, жената разказала на униформените, че ненормалникът отхапал главата на домашния й питон. Любимецът е намерен до входната врата с откъсната глава.
Майорга е задържан срещу гаранция в размер на $ 15 хиляди, може да го осъдят на 5 години затвор, още токова – изпитателен срок и 5000 долара глоба. Все още не е ясно кога ще бъде изслушването му, предаде newsweek.com.телеграф

Публикувана на
02 Февруари 2023 година