Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 4420 пъти

Овен
Нищо амбициозно да не се предприема. Не нарушавайте закони и предписания. Луната от Рак е в конфликт с Юпитер от вашия знак. Семейните дела може да зациклят. Не делете имоти. Денят е свързан със сърцето и с благотворителността. Направете дарение или с нещо облекчете живота на близък или чужд човек. Ще дойде подкрепа в тежък за вас или за семейството ви момент.
Телец
До обед може да получите подкрепа в труден момент и сами да я дадете. Връзките се подлагат на проверка. Следобед съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от неприятни положения и отговорности. Отделете време за себе си, облечете нов тоалет и планирайте важни срещи за вечерта. Някой може да получи предложение и покана за съвместна работа или живот. Ден на пръстена.
Близнаци
Отложете за следобед амбициозните си начинания и срещи. Променете прическа и визия, постарайте се да привлечете вниманието там, където отивате по делови въпрос. Навлизаме в деня на пръстена и колелото. Нещо тръгнало наопаки ще се оправи. Чакайте предложения и покани за съвместна работа. Някой върви към годеж и брак. Проблемите ви ще се разрешат.
Рак
Не бързайте с амбициозните начинания. Към обед ситуацията ще се промени, ще се коригират някои шефски заповеди или законови положения и ще трябва да промените намеренията си. Луната от вашия знак застава в опозиция на Меркурий и в конфликт с Юпитер. Денят е неблагоприятен за старт на нови фирми и фирмени отношения, за регистрации и вадене на патенти и разрешителни.
Лъв
До обед правете каквото ви помолят, не изкривявайте нещата през личната си призма и бъдете точни в изпълнението на дадените обещания. И към вас някой ще прояви лоялност и толерантност. Следобед намерете време да се погрижите за себе си, за здравето и визията си. До утре на обед полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Ползвайте повече полезни продукти.
Дева
Намалете претенциите и до обед се постарайте да направите жестовете, които другите очакват от вас. Започнатото с голяма амбиция няма да успее. Следобед ситуацията се променя, вече е време да помислите за себе си, да си купите нещо, да се поглезите, да отидете на фризьор и да задоволите сетивата. Подпишете нов договор. Може да направите пробив в професионален и бизнес план.
Везни
До обед смирете амбицията и помагайте на ближния с каквото можете. От обед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Всичко се променя, мислим повече за себе си, купуваме си нещо модно, отиваме на фризьор, срещаме се с приятели и преговаряме по въпросите, които ни интересуват и засягат. Очертават се юридически проблеми за родените в първата декада. Спазвайте правилата.
Скорпион
Днес е важно да направиш това, за което те помолят. Не си правете тънки сметки, давайте от сърце и от сърце ще ви дават и даряват. Ще се водят задушевни разговори, може да получите неочаквано признание и сами да направите такова. Следобед полезните вещества, продукти и мисли лесно се усвояват. Доверете се на сетивата, дайте на тялото и душата това, от което се нуждаят.
Стрелец
До обед изпълнете нечие желание, а следобед вашите ще се изпълняват. Помогнете на някого финансово или просто проявете състрадание. До вечерта съдбата ще завърти своето колело, подтиснатите ще доминират. Поставете условията си, търсете начин да се измъкнете от заробващи задължения и връзки. В този ден много неща може да се променят и да ви донесат нови възможности.
Козирог
Преди да поискате каквото и до било днес дайте от сърце и работата ви ще потръгне. В момента се намирате пред водопад от промени, нужно ви е приятелско рамо, за да излезете без проблеми от ситуацията и от ангажиментите, с които се обвързвате. Старайте се да запазите във всеки момент личната си самостоятелност. Не бързайте да предавате делата си в чужди ръце.
Водолей
До обед правете това, за което някой ще ви помоли. Може да се окаже, че и вашите нужди съвпадат с неговите. Следобед отделете време лично за себе си, подгответе се за срещите вечерта. Никъде не отивайте неглиже. Може да излезете и по-рано от работа, ако вечерната ви среща е важна. Каквато и преграда да се появи лесно ще я преодолеете и ще постигнете целта си.
Риби
Луната навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Венера от Риби. До обед може да разрешите проблемите в любовта и връзките. Давайте и дарявайте с обич, направете някому подарък и съдбата ще ви изпрати същото. Следобед полезните продукти чудесно се усвояват. Дайте на тялото и душата лечебна храна. Движете се в хармонична среда и бъдете с любимите хора.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Февруари 2023 година