Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Пълен смях!“

Фенове на Локомотив влязоха на среща с кмета в заседателната зала на Община Пловдив. На нея присъства и общинският съветник Атанас Узунов, който дълги години бе директор на черно-белите. В залата има и полиция.
Преди това привържениците се събраха пред Общината и обявиха исканията си. Пред сградата те се видяха с кмета Здравко Димитров и влязоха в пререкание. Зико бе придружен от полицаи. "Няма да се караме. Тук няма да говорим. Излъчете 5 човека и да се качим горе. Не мога да говоря с всички“, заяви той.
"Пълен смях! Сами видяхте как един кмет го пазят 15 полицаи от 30 човека, които искат да разберат какво се случва с нашия стадион. Няма да говоря повече, защото съм афектиран и мога да кажа някоя глупост“, заяви привърженик на черно-белите.
Първоначално кметът поиска 10 души да влязат, но впоследствие разреши на всички, които дойдоха пред Общината да бъдат допуснати до залата.
"Поводът е предложението 22 млн да се дадат на един компроментиран строител за завършване на един стадион на Източен. Кметът иска в края на мандата си да задължи с 22 милиона общинския бюджет за следващите години. Това застрашава редица обекти в града, включително и нашият стадион.
Искаме финансов одит на строителството на този стадион на бул. Източен. Смятаме , че отпуснатите средства досега биха били достатъчни за завършване на двата стадиона.
Относно стадион Локомотив в края на февруари ще излезнат сметките и ще е ясна количествено- стойностната сметка.
Смятаме, че нашият стадион в добър пример. Искаме да се направи одит и на нашия стадион и да се види къде какво е нужно, за да може два инфраструктурни проекта да бъдат завършени.
Днес е началото, ще видим какво ще се случи. Нямаме очаквания. В зависимост от това какво ще се случи, ще решим как да действаме
Смятаме, че това е поредното безумие на кмета Здравко Димитров. Искаме да призовем всички пловдивчани да реагират.
Колегите от Коматево казват, че не искат пари. На сесията на 9 февруари ще видим какво ще направят", обявиха черно- белите.марица

Публикувана на
03 Февруари 2023 година