Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в сабота

Видяна: 7480 пъти

Овен
Ден за приятелски и роднински срещи, за подновяване на контакти, за екипна работа и съавторство. Може да намерите подкрепа за личните си и професионални нужди. Сега е момента да влезете в нова среда, да подновите контактите с колеги, приятели и роднини. Търсете своята лична и творческа половинка. Соловите играчи ще изпаднат в изолация и ще загубят. 4-ти е ден на призив, хубаво е да се съберете с приятели.
Телец
Бъдете активни до обед, осъществете полезни връзки, влезте в нова група или отбор. Работете в екип. Отсейте ненужните хора и привлечете тези, които ви липсват в работата и в живота. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада. Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв и в следващите два дни ще сключва критични аспекти със Слънце и Сатурн, както и с Уран от вашия знак. На 4-ти сменете фитнеса или треньора на децата. Влезте в нов екип.
Близнаци
Ден за приятелски и семейни сбирки. Време е да се решават възникналите проблеми, да се задвижват нови проекти и начинания. Съберете хората, с които имате въпроси за разрешаване и с които смятате да работите и развивате някаква дейност. Чудесен момент за старт на нови начинания. Предприетото ще носи късмет и успехи в бъдеще. Препоръчва се физическо натоварване. На 4-ти обединете усилия с роднини и партньори Екипната работа носи успех.
Рак
Сега е момента да се действа екипно, да се събере семейството и да се решат наболелите проблеми. Може да намерите и подходящата за развитието ви среда. Учредяват се нови съюзи и движения. Оформят се състави и се подреждат приоритетите. Не оставайте сами. Предстоящото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница. Чакайте придобивки. Не товарете очите. 4-ти е ден за преговори.
Лъв
Предстои пълнолуние в Лъв. Предприетото днес ще ви носи късмет и успехи, ще ви среща с подходящите хора за работа и живот и ще помага да намерите решение на всяка задача. Сега е момента да създадете свой екип и група, да намерите средата, в която да сте признати и оценени по достойнство. Спазвайте диета с по-малко течности, за да не се върне шлаката обратно. На 4-ти съберете семейството и групата, в която действате и обсъдете бъдещите начинания.
Дева
Сега е момента да намерите своите хора, групата и терена, където да развивате личното си хоби и да се радвате на разбиране и подкрепа. Не оставайте в неподходяща за вас и за бъдещето ви среда. Търсете и за децата нов треньор и ново занимание, което да развие талантите им. Ще намерите нещо чакано отдавна. Не се затваряйте и изолирайте, денят е подходящ за работа в екип. На 4-ти търсете нова група, в която да се изявявате, да учите, тренирате и общувате.
Везни
Родените в третата декада да не бързат с разговорите по имотни и наследствени въпроси. С напредването на деня овладявате положението и лесно се справяте с всеки проблем. Добре е да се срещнете с хората, с които ще живеете и работите заедно. Колективната инициатива носи ползи за всички участници. Сформирайте своя група и екип. Влизате в нова среда, а някой и в ново семейство. На 4-ти се развихряте следобед, срещите ви ще са ползотворни.
Скорпион
Днес всеки може да намери средата, в която да живее работи, тренира и действа така както му харесва и го разбира. Не оставайте сами, бъдете там, където чувствате, че сте обичани и желани или може да получите познанията и уменията, които са ви нужни. Родените в първата декада ще се сблъскат с проблеми, които ще ги накарат да направят рязък завой в личната си политика. 4-ти е благоприятен за търсене на нова група по интереси.
Стрелец
Ден за срещи на екипа. Търсете своето място както за работа и почивка, така и за тренировки или странични дейности. Съдбата ще ви помогне да намерите хората, с които работата ще е забавна, а забавата ще носи много работа, но и добри пари. Проучвайте, направете нужните връзки и подайте ръка на качествени партньори. Вечерта не оставайте сами, пълнолунието навява меланхолия. Срещите от 4-ти ще носят късмет и ще ви свързват с подходящите хора.
Козирог
Днес с всеки може да се разберете. Уредете си срещи, водете преговори и може да осъществите полезни контакти. Случващото се в този ден ще ви ориентира накъде да вървите, къде ви е мястото и кои са хората, с които ще продължите. Не оставайте сами и не се изолирайте. Близки и приятели ще ви помогнат в труден момент, а и вие правите голяма инвестиция в чувствата. Ден за среща и с любовта. Към обед на 4-ти вече излизате от тежък двудневен период. Планирайте срещи на екипа.
Водолей
Предстоящото пълнолуние в знака на опозицията ви Лъва ви вади от равновесие, събужда заспали чувства и спомени. Не оставайте сами, бъдете сред най-близките си хора. Тази вечер не оставайте и в среда, където не сте добре приети или усещате голяма конкуренция. Сетивата са превъзбудени, не се гримирайте и парфюмирайте силно, може да отблъснете вместо да привлечете. На 4-ти ви е нужна подкрепата на колектива, семейството и близките. Навлизате в труден период.
Риби
Днес ще постигнете повече, ако действате в синхрон с интересите и нуждите на близките и децата. Няма значение кой какво иска и за какво се бори. С постигането на общата цел ще се решат и индивидуалните ви нужди и проблеми. Най-големи успехи ще се постигнат там, където умовете и сърцата на всички са насочени в една и съща посока. Отцепилите се от групата ще загубят. 4-ти е ден на ятото, мислете и действайте екипно.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Февруари 2023 година