Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какви промени ни чакат във вторник

Видяна: 8040 пъти

Овен
Сатурн навлиза в знака на мълчанието Рибите. Увеличете дистанциите, не коментирайте и не искайте много от околните. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ тъмната ни страна и поставя амбициите на първо място. Ще влезете в конфликти и противопоставяне с колеги и близки. Всеки напън да се докажете ще среща обединена опозиция, а сънищата ще ви сочат проблема.
Телец
Днес здраво захапвате проблемите, но и хората, които ви ги създават. Справяте се с нещо, което от доста време ви притеснява, но сами ще притесните с действия и амбиции някого. Змеят на желанията трудно се овладява на пълнолуние. Препоръчва се малко повече аскетизъм, но трудно ще ви се получи. Днес искате много и ако може веднага. И в любовта слагате край на изчакването.
Близнаци
От днес до 14 февруари 2026г. Сатурн ще дефилира в знака на нехармоничните ви Риби. В живота ви ще се появяват ограничаващи фактори, неприятни дразнители и ситуации. Дайте си сметка какво може да поемете като връзка, работа и ангажимент и от какво е добре да се откажете. Пълнолунието превъзбужда и вади на показ скрити амбиции и стремежи. Смирете се, помирете се.
Рак
Знаменателен ден. Сатурн навлиза в хармоничните ви Риби, където ще остане повече от две години. Предстои ви среща с големете ви амбиции и с още по-големите ви отговорности. Един ще помъдрее, друг ще остарее, ще ожени децата, ще започне отговорна работа или ще расте в кариерата. Старайте се днес да овладявате голямата си амбиция, започнете с най-важното.
Лъв
Отдъхвате си, от днес Сатурн вече не ви гледа в опозиция. Постепенно ще отпаднат някои тежести, и ограничения в работата, връзките и бизнеса ви. До няколко месеца ще се отървете и от проблем, който ви мъчи в последните две години и нещо. Някой заминава за чужбина и се отърсва от зависимостите си тук, а друг вече напуска родителския дом и започва самостоятелен живот.
Дева
От днес до 14 февруари 2026г. Сатурн ще се движи в знака на опозицията ви Рибите. Ще се появяват проблеми, които ще имат хроничен и дълготраен характер. Не провокирайте конфликти в семейството и на работното място. Обърнете внимание на здравето си, не поемайте прекалено утежняващи ви задължения. Вероятни са проблеми с родители и деца. Ще си поемете задълженията.
Везни
Ден на прекалявания по всички направления на живота, на чувствата и пряката ви дейност. Може да кажете и направите нещо, с което да дистанцирате важни и нужни хора от живота си. Не се лакомете, не се оплаквайте, не поставайте условия и не се дръжте ултимативно. Ден на плътски изкушения и битки за постове и позиции. Скандалите са лош знак и ще се разрастват. Бъдете добронамерени.
Скорпион
От днес Сатурн навлиза в знака на хармоничните ви Риби. В живота ви ще се появи стабилизиращо присъствие, подкрепа от хора на възраст или с по-висока позиция в бизнеса. До февруари 2026г ще ви подкрепя и невидимият пръст на съдбата. Ще работите здраво, но и парите и резултатите ще се добри. Сключените договори от този момент нататък ще ви носят стабилност.
Стрелец
Наблюдавайте внимателно какво се случва наоколо. В този ден в живота ви се появява видим и невидим конкурент, който дълго ще ви мъти водата, ще ви притиска с неговите амбиции и правила на играта. Родените до 1 декември първи ще усетят силата на този конфликт. Помислете как да си създадете и изработите защити към хора и обстоятелства, които сега навлизат в живота ви.
Козирог
Ден на огромните апетити, които блокират всяка дейност. Намалете претенциите, а някой е добре да свали и цените на стоките, които предлага. Може да направите силен ход и да парирате конкуренцията. Родените във втората декада са в по-изгодна позиция на пазара на труда. Може да получите повишение, доходите ви ще се увеличат. Проблемите ви са в посока на любовта.
Водолей
Знаменателен ден. Сатурн напуска знака на Водолея, където се разпореждаше повече от две години. Ще ви олекне, ще започнете да дишате по-спокойно, поне един проблем ще се разреши, а с него и другите ще започнат с времето да се подреждат. Проблемът е че трудно се свиква да се живее без окови, които до момента са ви давали и някаква сигурност. Вървите към нов начин на живот.
Риби
От днес до 14 февруари 2026г. Сатурн ще се движи в знака на Рибите. В живота ви ще се появяват затрудняващи и ограничаващи ситуации. За днес препоръката е да сведете рисковете до минимум. Не предприемайте нищо амбициозно и стойте далече от места на агресия и конфликти. Днес и сексът разболява. Изневерите ще ви струват скъпо. Смирете се, търсете пътя на компромиса.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Март 2023 година