Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е проблемен ден

Видяна: 4180 пъти

Овен
Символ на деня е умереността, всичко може да се постигне и проблемите да се уредят. Подайте ръка, помирете се, разберете се и тръгнете заедно напред. Ако всеки направи своята стъпка към другия проблемите ще се решат. Всяко отиване в крайности ще вреди. Вечерта Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. Хората, с които не сте се разбрали се обединяват срещу вас.
Телец
Родените в третата декада с всеки ще се разберат и ще получат това, което им е нужно. Ако нещо не става или не ви се дава ще използвате и компромати. Действайте балансирано и крачка по крачка се приближавайте до това, което искате. Нищо да не се форсира, за да не изплашите пилето на късмета. С премерени думи и действия до вечерта може да имате това, което ви трябва.
Близнаци
В този ден е важно да се възстанови баланса, да се хармонизират отношенията, да се изчистят връзките от скритото, тайното и завоалираното. Енергетиката е хармонична. Старайте се да запазите спокойствие, независимо какво се случва. Крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Подхождайте с разбиране.
Рак
Ден на примирие и помирение. Добре е да се водят преговори, да се уточняват отношения, дейности и работни програми. Символ на деня е умереността във всичко и към всички, няма да се толерира безцеремонното поведение. Не се месете, не отказвайте никого от мечтите му. Може да се намери желаното финансиране или протекция за проектите, над които работите или завършвате.
Лъв
Хармоничен и балансиран ден. Лесно ще се намери златната среда при преговори, ще се уреди неразрешим в миналото проблем и ще се договорят взаимни компромиси и отстъпки по цени на стоки и услуги. Водете преговори. Днес всеки от нас играе своето нестинарско хоро върху жаравата на кризата. Родените в огнени знаци по добре ще се справят, ще намерят и сигурна юридическа защита.
Дева
Ще сбъркате, ако днес не направите компромис и не отидете към помирение. Не раздухвайте стари страсти и вражди. Може да си „подпалите чергата” и да платите висока цена за минималното лично удовлетворение. Поставяте някого на мястото му, но с това си режете клона, на който седите в личен и бизнес план. Ще спечелят в играта хората с дипломатично поведение и желание за примирие.
Везни
Денят е синхронен с вашата природа, с нуждите и разбиранията ви. Символ е умереността. Балансирайте поведението и намеренията си. Може да се помирите и разберете с всеки по спорните въпроси. Заемете се с изостаналите дела в работата, помогнете на партньора у дома. Не стоварвайте всички задължения само на една глава, не позволявайте да ви притискат и използват.
Скорпион
Днес е важно да не поставяте ултиматуми и да не отивате в крайности нито в работата, нито в чувствата. Опитайте да запазите отношения, които са излезли от контрол, а са важни за вас. Доверете се на интуицията. Не убивайте птици и мечти. Подкрепете желанията и инициативите на близките и децата. Не се намесвайте в чужди конфликти и спорове и не давайте непоискани съвети.
Стрелец
Днес и за родените във втората декада ще има утежняващи обстоятелства. Не започвайте скандали, крясъците разболяват. Търсете тактичен и дипломатичен начин да оправите нещата и да се измъкнете от житейските кризи. Ден на човешката душа. Както и да постъпите някой ще бъде наранен и ощетен. Поставени сте пред невъзможни избори и може би не бива да ги правите точно днес.
Козирог
Родените в третата декада са в благоприятна позиция в делови и професионален план. Но в посока на любовта лесно отивате към изневери или разбирате за такива. Не бързайте с разводите. В момента сте в неблагоприятна юридическа позиция. Дайте си време за преосмисляне и размисъл. Днес е добре да се направят взаимни отстъпки и да се стигне до помирение. Здравето е нестабилно.
Водолей
Един от дните, в които може да се намери път към всяко сърце и с всеки да се разберете. Сега е момента да се водят преговори, да се стиковат мнения и да се взимат съвместни решения. Всеки може да направи своя компромис и проблемът да се реши. Опитайте да подновите отношения, които прибързано сте прекратили. В следващите два дни може да направите съвместен печеливш ход.
Риби
Днес и за родените в третата декада са вероятни проблемни ситуации. Трудно се помирявате и съгласявате с условията и изискванията на околните, но ще ви се наложи да го направите. Препоръчва се умереност. Всяко отиване в крайности ще ви ощетява и разболява. Не провокирайте никого. Кръвта се обновява, ограничете употребата на месо, спазвайте диета.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Март 2023 година