Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Жени астролози правят класация кой е по-по-най -мъжествен

Зад всеки успял мъж стои жена, гласи една популярна сентенция. Но има и друга – когато един мъж престане да бъде мъж, една жена престава да бъде жена. Астролозите също имат свое мнение за най-мъжествените знаци в зодиака и за това кои се перчат с мъжественост – основателно или не, повече от другите. Вижте класацията им, подредена от астроложките на сп. „Мари Клер“.
12-о място – Везни
Това е знак, който трудно може да се нарече мъжествен, но пък е доста привлекателен за жените. Везните са грижовни, нежни, неконфликтни, но в никакъв случай не са изнежени или страхливи. Когато става въпрос за начало на връзка обаче, винаги чакат първата сериозна крачка да направи жената. Не заради срамежливост, просто не обичат да се напрягат.
11-о място – Риби
Рибите са уникален знак - много чувствителен и неспокоен, настроен да обича с главна буква. Емоциите са неговият начин да комуникира със света, рядко е лесно с тях. В същото време емоционалността на представителите на този знак не изключва тяхната мъжественост. Друг въпрос е, че чувствителността и бруталността създават доста неприятен ефект за близките. Представете си актьор, който е екшън и мелодраматичен едновременно.
10-о място – Рак
Определено това е най-чувствителната и емоционално уязвима от всички зодии, а също и най-затворената. Тези, които имат късмет в личния си живот, ще се окажат мечтани съпрузи, които ще обичат и не изискват много. Но за да имате щастлив живот с тях, трябва да сте много внимателни към тяхната деликатна душевност. А това често изисква доста усилия.
9-о място – Козирог
Какво изпитва Козирогът често въобще не е ясно. Той може да се ожени, да изглежда щастлив, а всъщност да се окаже, че през всичките години се е измъчвал. Мъжът Козирог живее със себе си, слуша себе си и действа според собствените си виждания. Козирозите са едновременно силни и сдържани, често не реагират на случващото се около тях. Или по-скоро никой не разбира как се чувстват. При тях я има харизмата, но тя е по-скоро на отсъствие. Изглежда, че са до вас, но в същото време те не са. Козирозите стават по-добри с възрастта и след 40-те се превръщат в почти идеални мъже. Благодарение на тяхната собствена концентрация те не реагират на външни дразнители и не се страхуват от нищо.
8-о място – Телец
Тези момчета обичат да говорят, да мислят - особено за себе си. Те са чувствителни и сантиментални. Предпочитат да наблюдават, а не да действат. Въпреки че не могат да бъдат считани за страхливци. Телците просто не харесват подвизите. Но те знаят какво значи да дадеш дума и най-важното – да я изпълниш.
7-о място – Овен
Мъжът, роден под този огнен знак на Овена, е силен, до известна степен агресивен и харесва показността. А може ли да се каже, че е смел - да, независимо как понякога фойерверките в негова полза могат да са повече от фалшиви. Но пък няма как да му се отрече смелостта и готовността за преодоляване на трудностите в живота.
6-о място – Близнаци
Не е новина, че Близнаците често сменят не само настроението, но и амбициите си. Без да се колебаят, ще поемат по всеки труден път, но също толкова лесно могат да се откажат от всяка цел, ако нещо не им хареса. В любовта действат на принципа на филма на Спилбърг с Лео ди Каприо „Хвани ме, ако можеш“, което определено не се харесва на всички жени.
5-о място – Лъв
Тук всичко е повече от ясно. Работа, сила, власт, гордост, статус и много подценено чувство за самоирония. Лъвовете могат да са много брутални, но тъй като често не могат да се видят отвън, демонстрациите им понякога изглеждат комично. Опитайте се да не им се смеете и дори не се забавлявайте – може да предизвикате гнева им.
4-то място – Дева
Според астролозите под този знак има най-голям брой ергени. Те са силни, смели, много умни, но сдържани и не са готови за компромис. Един вид – или партньорът се коригира, или довиждане. Като цяло те са като статуса в социалните мрежи „всичко е сложно, даже много сложно“.
3-то място – Водолей
Водолеите са идеалистите, които знаят как да бъдат остри и до болка честни и откровени. Те не знаят как да мразят, ценят свободата, което прави доста трудно да бъдат обвързани. Представители на тази зодия могат често да попаднат в графата „разведени“. Понякога се случва приятелите им да са по-важни, отколкото половинката. Водолеят не изглежда точно като твърд човек, но е в състояние да отвърне на враговете си и то да е безмълвно, без да се оплаква, като удивително ефективно постига поставените цели.
2-ро място – Скорпион
Мъжете от този знак могат да са брутални и доста трудни за общуване, а когато става въпрос за чувства, дори се появява някаква жестокост. Те винаги влизат в битка, не познават граници и нищо не ги смущава. На публично място Скорпионът не знае как да покаже чувствата си, дори и любовта да изгаря сърцето му. Така е устроен. С него няма от какво да се страхувате, независимо че има и провали. Неговата истинска и свръхчувствителна природа му помага винаги да изплува над повърхността при всякакви трудности.
1-во място – Стрелец
Един смел знак, чиито представители, уви, понякога предпочитат да затвърдят собствената си мъжественост с предателство. Стрелците обикновено имат много високо самочувствие, така че искат най-доброто и се опитват да го получат. Ако ги нараните, няма да забравят и ще ви го върнат. Глупаво е, но при тях е така. Стрелците мразят скандалите, но изясняват взаимоотношенията си винаги очи в очи.

Публикувана на
08 Март 2023 година