Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са любимците на звездите в четвъртък

Видяна: 6040 пъти

Овен
Днес вървите към крайности, прекалявате в едно или друго, трудно дозирате алкохола и чувствата. Луната е в опозиция на Венера и Юпитер от Овен. Лесно нарушавате закони, предписания и обещания. Изневерявате или научавате за изневери. В този ден е важно за знаеш къде може да отидеш и къде не, докъде може да стигнеш и кое е забранено и вредно за теб, здравето и връзките.
Телец
Денят е благоприятен за всякакви начинания. Започнете нов проект и стартирайте нов предмет на дейност. Може да се почерпите с нов успех или с новата позиция, която ще заемете. Усилията ви ще бъдат оценени. Проблемът е в преиграването и в прекаляването. Във всеки момент се контролирайте и не изпадайте в зависимости от алкохол, чувства и стимуланти. Чудесен ден за обвързване в любовта.
Близнаци
Днес чакайте съобщения и предложения, за които може и да почерпите. Намирате начин да излезете от неприятно положение и да спечелите предимства във водените преговори. Изискването е да не се отива в крайности и във всеки момент да ви ръководи чувството за мярка. Благоприятен ден за предложения и годежи. Уточнете връзките си, край с изчаквателната политика и в политиката.
Рак
Днес и утре Луна, Венера и Юпитер са в конфликтни аспекти към Рака. Бъдете внимателни и не отивайте в крайности. И веселието и работата трябва да се дозират. Нека всичко си има времето и мястото. Изпълнете обещанията си към близките и семейството. Постарайте се да „огреете” навсякъде, където имате личен или професионален интерес. Опитайте да разберете всички гледни точки.
Лъв
Ден на виното и камбаната. Всеки от нас има шанс да получи вести и предложения, за които да почерпи. Отпуснете се разкрепостете се, не се отказвайте от предложения. Проведете неудобните разговори, решение ще се намери. Не прекалявайте с алкохола, но в дозирани количества ще ви е от полза, ще ви отпусне и насърчи. Разтваряте душа и сърце и дано е пред подходящия и доверен човек.
Дева
Днес ще имате ползи, ако не поставяте крайни искания и се съобразите с нуждите и желанията на околните. Опитайте да разберете другата гледна точка. Може да не ви харесва модела и начина на работа, който създават шефове и партньори, но в момента нямате думата, притиснати сте от обстоятелствата и е добре да не отивате към крайни мнения и решения. Бъдете дипломатични.
Везни
Днес и утре Луната е във вашия знак в опозиция на Венера и Юпитер от Овен. Не бива да се действа първосигнално, както в работата, така и в партньорските връзки. Сексът не е на ниво, отношенията излизат от контрол. Не си позволявайте изневери и безцеремонно поведение. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Не е ден за погледи встрани от семейната пътека.
Скорпион
Днес с лекота получавате една вътрешна свобода, казвате и правите неща, които в миналото сте си забранявали. Чакайте важно обаждане и предложение, което не е за отказване. Ден, в който лесно се чупят окови, но проблемът е, че веднага може да се сложат нови. Добре проучете предложенията, които получавате и не изпускайте изгодните стига да удовлетворяват изискванията ви.
Стрелец
Този ден може да канализира поне част от разрушителната енергия във всеки от нас в една странична и градивна посока. Може да получите съобщения, които ще намалят тревогите или поне отчасти ще ви решат проблема. Не отивайте в крайности както в болката, така и в радостта, контролирайте употребата на стимуланти и алкохол. Лесно се отива в преразход.
Козирог
Днес и утре проблемите в личните и любовни връзки ще се задълбочават. Луна, Венера и Юпитер са в конфликтни аспекти с вашето Слънце. Някъде ще се стигне и до раздели. Не изневерявайте, смирете амбициите и не сърдете партньорите си. Дори и веселието ще се обърне в неприятност, ако думите и действията не са дозирани. Не взимайте важни решения, особено в посока на любовта.
Водолей
Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата, ще се случват събития, които ще ви защитават в кризата, ще ви срещат с подходящите хора и ще помагат да промените живота и работата си към нещо по-добро. Луна и Марс ви облъчват с благотворни аспекти от другите два въздушни знака. Дори и неприятностите ще носят успокоение и благоприятното за вас решение на конфликтите.
Риби
Ден с предизвикателно излъчване. Продължете с умереното и дозирано поведение. Търсете компромиса във всичко. Ще получите покана и съобщение, което ще задвижи генерални промени в живота ви още през уикенда. Денят е благоприятен за нови начинания и сделки. Но във всичко да се подхожда внимателно. Давайте си сметка, кое е позволено и кое нарушава закона и правилата.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Март 2023 година