Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 6560 пъти

Овен
Не давайте обещания, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Връзките от този ден са фалшиви и лъжливи. Енергията тече само в една посока и единият от партньорите със сигурност ще бъде ощетен. Във всичко ще се гледа само ползата. Съветът е да работите на свой терен и със свои средства. Не взимайте и не давайте заеми. Не се доверявайте на рекламата, не влизайте в комбина. 11-и е неблагоприятен за обвързване по всички линии на живота.
Телец
Днес кой както може ще се опита да прецака другия. Не правете поръчки в мрежата, ограничете страничните контакти до минимум. Нищо не е такова каквото се рекламира, изглежда и се подава като информация. Не реагирайте на предложения и обяви, независимо екстрите, които се предлагат. В желанието си да спечели всеки прибягва до малки или големи лъжи, а после се сърди, че е излъган. Очертава се тежък уикенд, не поемайте рискове, особено на 11-и.
Близнаци
Днес сме разделени на хищници и жертви, няма средно положение, но може да влезете и в двете роли на различни места, с различни хора и в различни отношения. С никой няма да се споразумеете, а и да го направите уговорките скоро ще се забравят. Не влизайте в странични контакти в социалните мрежи. Изчистете живота си от ограбващи присъствия. Не започвайте нищо ново. На 11-и капаните са на всяка крачка. Нищо не обещавайте, не се подавайте на увещания.
Рак
Днес всеки си плете кошницата, а във вашата вече ще има придобивки, които не се дават всеки ден. Някои неща ще получите с хитрост и манипулативни действия. Този ден ви дава шанс да отвърнете на удара, да си върнете загубени позиции и да привлечете тези, които в миналото са ви бягали по тъча на връзките и любовта. Ще убедите и някой друг да свърши вашата работа. На 11-12-и взимате своето от живота и любовта, може да се разберете и с роднини по имотни въпроси.
Лъв
Ден на изневери от различен характер, но всички ще ви вкарват в преразход на средства и чувства. Бъдете верни на партньорите си. Всяка крачка встрани от семейната пътека увеличава ресковете за раздели и неприятни юридически положения. Не пътувайте, ако не се налага, не отсъствайте от дома и смирете апетитите. Каквото се развали днес и утре трудно ще се оправи. На 11-и Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените до 1 август.
Дева
Опасен и рисков ден водещ за някого и към раздвоение на съзнанието и мисълта. Намалете алкохола, не употребявайте стимуланти, особено ако ви предстоят важни избори и начинания. По възможност си останете у дома и не бъдете активни в социалните мрежи. Лъжите са навсякъде, трудно ще откриете вярното решение. Заблуждавате се сами или някой полага усилие да ви вкара в капан. Настоящия период ще бъде труден и рисков повече за родените след 11 септември. На 11-и ограничете контактите, нищо ново не започвайте.
Везни
Днес се играе нечестно и не по правилата, особено там, където липсва контрол и отношенията са оставени без надзор от страна на държавата и службите. Лесно се попада в мрежите на мошениците. Не вярвайте на обещания, на реклами и обяви. Нищо не е такова каквото изглежда и се предлага. В опитите да надхитрим другите сами попадаме в капани. Защитете някой в нужда. На 11-и не влизайте в преговори и делови връзки.
Скорпион
Днес интересите ви не съвпадат с тези на околните. Очертават се опити за манипулация. Тенденцията е да се предлагат фалшификати на цените на оригиналните продукти. Ще срещате фалша в отношенията и сами ще спестявате истината, а после всички ще се чудим защо нещата не вървят. Не правете големи покупки и поръчки за доставки. Краде се при всеки удобен случай. На 11-и може да направите грешен ход, нищо важно да не се предприема.
Стрелец
Ден на мрежата, няма компромис за наивните. Не се впускайте в необмислени начинания и не предприемайте нищо важно, ако не сте го обмислили и съгласували с най-близките си хора. Няма честност и лоялност в отношенията. Търси се слабото място и начините да се изсмукват ресурси. Каквото и да ви предложат крие рискове или ще ви обвърже неравностойно. Изчакайте с договорите. На 11-и стойте далече от зарибяващи програми.
Козирог
Днес всеки пробва нови начини за печалба, за привличене на партньори и допълнителни доходи. Трудно ще се справите с конкуренцията. Ще се пробутват фалшификати на всички нива. Не участвайте в търгове, не правете големи поръчки и покупки в мрежата. Предоверяването ще ни излезе скъпо. Точно днес не изневерявайте. Може да ви спретнат капан. Ден на жестока копроматна война. На 11-и сиренцето е в капана. Не се доверявайте, може да хванете някой в лъжа.
Водолей
Не поемайте рискове и не играйте хазартно. Ден на опасно зарибяване. Всичко да се проверява. Не взимайте важни решения и не започвайте проекти, на които ще разчитате дълго време. Може да се забъркате в опасни игри, в които нищо не зависи от вас. Останете където сте, по възможност отложете пътувания и не насрочвайте отговорни срещи. Неблагоприятно за нови запознанства. 11-12-и са рисковите ви дни, в които обърквате посоките и отношенията и влизате в конфликти.
Риби
Днес сте в силна позиция, ще усетите кой и как се опитва да ви манипулира и подвежда и бързо трябва да го поставите на мястото му. Най-трудна ще е битката с пороците. Не поглеждайте към всичко вредно, от което сте се отказали в миналото. Съберете сили и кураж и поставате условията си на тези, които открито ви атакуват или претендират за нещо, за което не са се постарали и заработили. 11-и е рисков и зарибяващ, но вие може да сте рибата-чук, която да разбие нечии негативни апетити и въздействия..
telegraph.bg

Публикувана на
11 Март 2023 година