Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Дрю Баримор призна кой я спасил от зависимостта от чашката

Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се справи с алкохолизма след развода, разкри тя пред "Лос Анджелис Таймс". Тя призна, че е потърсила утеха в алкохола след развода със съпруга си Уил Копелман през 2016 година. Тя толкова се била пропила, че дори нейният терапевт отказал да работи с нея.
Приятели на актрисата заплашваха, че ще направят същото, ако тя не се вземе в ръце. Приятелката ѝ от детството Камерън Диас каза, че роднините са подкрепяли пропадащата актриса с всички сили. Това обаче невинаги помагало.
„Като че ли всички около мен ме подкрепяха. Въпреки това се отнасях към себе си като към лайно”, безпощадна е Дрю Баримор към себе си
С течение на времето приятелите на Баримор осъзнали, че трябва да бъдат по-твърди с нея. Така продуцентът Крис Милър се заел да разтърси актрисата. Тогава той ѝ казал: „Разбираме, че пропадаш. Но имаш две прекрасни дъщери, фантастична кариера и прекрасни приятели."
Въпреки молбите на приятели и роднини, Баримор продължила да пие. Едва през 2019 г., когато се подготвя да стартира новото си шоу, тя осъзнала, че залогът е твърде голям и тогава заряза алкохола.
„Бях сигурна, че всеки момент мога да се откажа от вредния навик. Сгреших. Тогава разбрах, че няма да мога да се справя с новия проект, ако не спра да пия. Но дори и сега, след известно време, не съм пуританка или модел за подражание”, призова Дрю Баримор. Според близки на актрисата, на помощ дошла силната ѝ любов към дъщерите ѝ: „Разбрах, че само с моите момичета съм истински щастлива“, сподели Баримор.
Дъщерите на актрисата са на възраст, в която самата тя вече е била знаменитост и за първи път се е сблъскала със забранени вещества. Дрю започва да пие на 9-годишна възраст, на 13 се пристрастява към наркотиците и се озовава в рехабилитационен център за година и половина. Според нея това преживяване е оставило рана в душата ѝ за цял живот. /телеграф

Публикувана на
11 Март 2023 година