Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

8 признака, че тя ви изневерява

В следващите редове ще поговорим малко повече за изневярата. Според много хора „винаги всички изневеряват един на друг“. Разбира се, това не е така, но отричането, че въобще една жена може да изневери, също е много глупаво.
В следващите редове ще падне именно тази мистерия, кои са признаците, че една жена изневерява. Ако тези неща са на лице, то е ясно, че половинката ви кръшка.
Като за начало ще отбележим, че в следващите редове няма да говорим за дамите с много гаджета, а за тези, които се неверни на постоянната си и единствена половинка или съпруг.
Причините за изневяра могат да бъдат много – липсата на внимание, на секс, на желание за по-добър живот или подобряване на материалното състояние. Като цяло всяка дама си има своя причина, но резултатът винаги е един и същ – предателството никога не води до нещо добро. Това е аксиома.
Изневяра
Важно е да отбележим, че тук не обвиняваме никого в държавна измяна. Ако имате въпроси към половинката, задайте й ги. Това, което ще прочетете в долните редове са просто знаци. Не взимайте прибързани и импулсивни решения, ако има 100% съвпадение.
Ако имате подозрения, споделете ги. Може би грешите. Най-убедителното доказателство е признанието, другото са само догадки. Всяка промяна в поведението, естествено, трябва да служи като „звънец“, но не винаги показва нещо голямо и лошо.
Може би жената е уморена от ежедневието си и заради това не се интересува от съпруга си толкова. Изневярата може да е еднократна, но може и да прерасне в романс за няколко години.
Знаци
Загадка - това е най-важният знак. Ако в живота на твоята толкова позната жена се появи загадка, която не можеш да разрешиш. Хората усещат интуитивно такива промени – поглед, маниери или дори походката може да се променят. Мислите за друг мъж всъщност не се крият толкова лесно. Сега цялото й време е заето с мечти за нещо друго, защото ние жените обичаме да строим замъци във въздуха в главите си.
Вторият много важен признак е промяната във външния вид. Остра и драматична. Тоест, ако жена ви доскоро се е носила със суичъри и кецове, а от днес изведнъж започне да се облича като кралица, да си прави прическа или залага на любимите си рокли, тогава трябва да се попитате за къде е толкова красива.
Семейни задължения – започвайки романс с друг мъж, една жена започва да се отдалечава от семейството си. Тя вече не готви по три ястия, не пече любимите на всички пайове. Понякога пък се случва именно обратното. В гузността си тя започва да се суети и да се мъчи да угоди на всички, ако досега не го е правила. Тогава си струва да се замислите.
Телефон. Не може да не поговорим за него. В 21 век е почти сигурно, че всеки човек прекарва много време на това устройство и знае какви ли не трикове. Ако вашата половинка крие съобщенията си, не пуска телефона от ръцете си и дори ходи до тоалетната с него, това не е случайно. Важно е да забележите дали дръзва да го оставя без надзор и слага ли го често с дисплея надолу.
Ако се усмихва пишейки си с някого, реагира ли агресивно на ваш въпрос с кого общува?
Критика. Ако жена ви не спира да ви критикува и сравнява с другите. Преди е била доволна от вас и не е правила забележки, а сега не може да се „обличате така, да спите или дори да дишате“ без да я дразните.
Не се интересува – ако жена ви е спряла да се интересува от вас, да спори с вас и въобще да й пука какво се случва с живота ви, то е редно да се замислите. Ако тя спре да ви задава въпроси и няма нужда от комуникация с вас, значи нещо не е наред.
Отива винаги сама на среща с приятели. Сред тях със сигурност значи има някой, който знае за приключенията й и тя се опитва да се защити от това. А може би този някой е обект на желанията й?
Секс
За къде сме без него? Именно тук може най-лесно да установите дали жена ви си има друг.
Първият признак е, ако жена ви се опитва всячески да избегне интимността. Станала е студена и безлична, а сексът въобще не й доставя предишното удоволствие.
Друг признак е неочакваното разнообразие в леглото от нейна страна. Ако изведнъж има много нови трикове и идеи, с които досега не сте били наясно, то непременно има нещо гнило.
Както разбирате това не са всички признаци за изневяра. Специалистите вече са изработили приложения, с които да откриете местоположението на любимия. При всички положения недейте да си правите прибързани изводи или да решавате нещо в момент на афект, ако подозренията ви се окажат истина.
Възможно ли е да се прости изневяра?
Всеки има свой отговор на този въпрос. Все пак предателство се прощава трудно. Та, как ще споделяте леглото си, ще гладите, ще хапвате и ще докосвате човек, преструвайки се, че нищо не се е случило. Нима може да се забрави, че до вчера зад гърба ви е бил с друг? Вие бихте ли простили? /jenata.blitz.bg

Публикувана на
12 Март 2023 година