Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви в понеделник

Видяна: 6600 пъти

Овен
Чудесен ден за преговори и сделки с имот, за покупко-продажби и подписване на нови договори. Може да се окопаете на сигурна професионална и житейска позиция и да привлечете подходящите партньори за работа и живот. Пътувайте, търсете срещи на място, може да поставите и личен рекорд. Ден на революционни промени в начина ви на работа и живот. Бъдете честни, открити и делови.
Телец
Днес не бива да стоите със скръстени ръце и да изчаквате. Уредете си делови и представителни срещи, водете преговори, търсете нужните контакти с хора, които могат да са полезни за работата и личните ви амбиции. Пътувайте, преговаряйте на място и по имотните дела. Ден на революционни промени в начина ни на живот. Уреждате нужното ви финансиране, близо сте и до изгодна сделка.
Близнаци
Днес влизате в конфликт със старите норми и порядки. Не се разбирате с родители и деца и в работата дълго ще се обяснявате. Това ще ви разконцентрира и може да изпуснете някои важни предложения и поръчки. Спазвайте правилата и уговорките. Ако пренебрегнете стара връзка и клиент, новите ще пренебрегнат вас. Ден на доброволната жертва в името на общите интереси.
Рак
Днес отваряте нова страница в партньорските и професионални връзки със срещите, които ви предстоят. Пътувайте, водете преговори, поемете умерени рискове и сключете нови договори. Ден на перспективни съюзи и на връзки, които ще издържат проверката на времето. Очертава се взаимно изгодна сделка и възможност да се влезе в нова професионална ниша. Гонете си интереса.
Лъв
Луна и Сатурн са в конфликт със Слънцето на родените до 1 септември. Ще водите тежки битки, ще трябва да вложите цялата си сила и старание, за да издържите на конкурентите в професионален и бизнес план. Една лъжа ще ви коства много и ще даде козове на тези, които работят против вас. По-добре замълчете вместо да кажете нещо излишно. Подложени сте на големи натоварвания и натиск.
Дева
Луна и Сатурн са в конфликт със Слънцето на родените до 1 септември. Ще водите тежки битки, ще трябва да вложите цялата си сила и старание, за да издържите на конкурентите в професионален и бизнес план. Една лъжа ще ви коства много и ще даде козове на тези, които работят против вас. По-добре замълчете вместо да кажете нещо излишно. Подложени сте на големи натоварвания и натиск.
Везни
Днес разширявате кръгозора и личните амбиции. Търсете нови партньори, сключете нови договори или подновете старите при по-изгодни условия. Всяка среща е от значение и ще работи за личното ви издигане и просперитет. Бъдете честни в отношенията, привлечете за съюз проверени в живота хора. Каквото обещаете трябва да изпълните, а и другата страна ще го направи.
Скорпион
Днес може да постигнете гонените амбиции и желания и да направи крачка напред в кариерата. Сключените договори ще носят ползи и за двете стани. Добре е да се започне нова или паралелна работа. Не отклонявайте покани за съвместна дейност. Днес може да намерите своята половинка в бизнеса и да обедините усилията си с качествени партньори. Намира се лек за тялото и душата.
Стрелец
Родените в първата декада са поставени пред тежък избор. За да постигнете нещо важно за вас ще се наложи да направите компромис и да не се съобразите с мнението на родители и деца. Добре е да видите ситуацията от различни ъгли, да се срещнете с всички засегнати в споровете и начинанията. Може да се спечели много, ако се действа екипно и в посока на общите интереси.
Козирог
Чудесен ден за търговски инициативи. Може да се поемат умерени рискове, да се заложат нови цени на стоки и услуги и да се преговаря по сделки с имоти. Време е да се решите на крачка, от която сте се притеснявали. Някой ще пласира на сметка залежала или полуготова продукция. Може да се сключат печеливши и дълготрайни договори. Сега е момента да влезете в нова търговска ниша.
Водолей
Обстановката около вас коренно се променя. Днес може да направите важна крачка напред в бизнеса и деловите инициативи, да започнете нова работа или връзка и да получите чаканото повишение. Уговорете си срещи, водете преговори, търсете партньори и съмишленици. Може да се поемат умерени рискове. Бъдете искрени и честни в отношенията, иначе нищо няма да се получи
Риби
Ден на голямата конкуренция, но и на голямата саможертва в името на бъдещето на деца и внуци. Може да намерите допълнителна работа или да помогнете на близък в тази посока. Родените в първата декада да не прекаляват с исканията, с желанията и амбициите. Не лъжете. Ден на протегнатите за съвместна работа или живот ръце. Ако мамите ще измамите повече себе си.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Март 2023 година