Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Снежана Макавеева зарязана от любовницата си

Не е тайна, че Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, а сега е сред участниците в „Сървайвър”, е бисексуална. Тя е имала връзки и с жени, и с мъже. През последните две години блондинката излизаше с дама от артистичните среди, която й се водеше гадже, но отскоро пак е сама. Запознати издават, че за раздялата била виновна актрисата, която трудно успявала да се задържа дълго време с един човек.
Досега не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните й отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет „Сатен” и с няколко свои колежки.
Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с Люси Дяковска. Авантюрата им продължила само няколко месеца. Тя била прекалено вятърничава за по-зрялата певица. След разлъката им отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо й омръзнали и пак „заплувала по левия бряг”.
Говори се, че родителите на Макавеева са консервативни хора, майка й е учителка по български език и литература. Звездата има и трима по-големи братя. Роднините й били шокирани от разкрепостеното й поведение, но се надявали, че тя ще се върне „в правия път”. Приятелите й пък смятали, че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания.

Публикувана на
13 Март 2023 година