Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Шарън Стоун с нови устни

На рождения си ден Шарън Стоун развесели феновете с устни "в холивудски стил". Тя навърши 65 години на 10 март. По този повод звездата публикува снимки в социалните мрежи, на които се появява в необичаен вид – с разрошена коса, небрежен халат и очила. Но най-вече вниманието на феновете беше привлечено от огромните изкуствени устни, които имитират тези, направени с хиалуронова киселина.
"Най-накрая го направих. Започвам новата си година в Холивуд", подписа публикацията Шарън.
Последователите на актрисата, която е известна привърженичка на естественото стареене, останаха във възторг от нейната шега. "Изглежда напълно естествено!", пише един от феновете.
Имаше и такива коментари: "Първоначално не разбрах защо Шарън Стоун публикува снимки на Кортни Лав", "Боже мой, изпаднах в паника за пет секунди".
Шарън зарадва феновете си и като публикува архивна детска снимка. Звездата беше поздравена от много известни личности. Коментари с пожелания за щастие оставиха Антонио Бандерас, Наоми Кембъл, Тес Холидей и много други.
По-рано през декември Шарън Стоун разкри, че доброволчеството за Фондацията за борба със СПИН е съсипало нейната кариера. /дарикнюз

Публикувана на
13 Март 2023 година