Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква във вторник

Видяна: 5760 пъти

Овен
Работете в посока на повишаване на личната си квалификация, планирайте срещи и странични занимания, усвоете нов занаят или умение. Добре е да се запишете за някакви курсове или да намерите търсения учител и треньор за вас и децата. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа. Преговорите ще се успешни, осъществените връзки ще се окажат полезни и перспективни в бъдеще.
Телец
Ден за учене и проучване, за намиране на кадри, за среща с бъдещите учители, треньори и инструктори за вас и децата. Лесно се усвояват всякакви знания и житейски уроци. Ще намерите и адекватното лечение на проблем, който ви мъчи от доста време. Направете стабилно проучване в посоката, която ви интересува и от която зависи работата и бъдещите ви творчески инициативи.
Близнаци
Ден на поверителната информация. Ще се окажете в капана на клюката. Нищо да не се споделя. Не разчитайте и на най-близките да си затварят устата. Всичко, с което се похвалите ще се използва срещу вас. Проучете добре потенциалните партньори и клиенти преди да започнете работа или до поемете обща отговорност. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция.
Рак
Днес може да излезе с един гърди напред в конкурентната битка, само ако сте добре информирани за промените, които предстоят. Това, за което не сте се постарали или не сте проверили ще ви създаде проблем. Ден на тайната и поверителна информация. Не се предоверявайте, някой около вас спестява истината в желанието да спечели на ваш гръб пари, постове и позиции.
Лъв
Днес може да се доберете първи до поверителна информация и до съобщения, които ще помогнат да действате изпреварващо и да уредите успешни договори и сделки. Важно е да имате очи и уши навсякъде, където са личните ви и професионални интереси. Конкурентите отпаднат от играта. Включете се в нови дейности, дори и да сте неподготвени. В процеса на работа ще се научите.
Дева
Днес може да попаднете в изолация от важна за вас среда или дейност. Липсва ви информация за важното, а някой скрива допълнително програми и проекти, които трябва да сподели с вас. Постарайте се да огреете навсякъде, където имате личен интерес. Проверявайте и децата по различни начини. Започнете нов обучаващ или тренировъчен курс, ако усетите че някъде ви липсва подготовка.
Везни
Подновете прекъсната учебна програма или започнете нова. Сменете учител или треньор и помислете за бъдещото развитие на децата. Лесно се усвоява всяка полезна информация. Сега е момента да повишите личната си квалификация за да сте достатъчно конкурентни на пазара на труда. Търсете и допълнителна информация, която ще помогне на деловите ви проекти. Ден за учене.
Скорпион
Ден, в който си даваме сметка какво куца в образованието и уменията ни и се коригираме. Започнете нов квалификационен курс, търсете допълнителна информация за дейността, с която смятате да се захванете. Проучете всеки детайл в работата, която вършите или предстои да започнете. Не се впускайте в големи проекти, за които не сте готови с работеща план-програма.
Стрелец
Силен ден за родените във втората декада. Изискването е да се проучва внимателно всяка подадена информация. Ден на скритото знание. Който се добере до нужните данни и факти ще спечели, а който сляпо вярва на казаното и предложеното ще работи за чужда кауза и ще изкарва парите на другите. Натрупвате неудовлетворение, което ще се излее утре.
Козирог
Днес може да попаднете случайно на ценна информация. Конфликтите на другите ви вършат услуга. Ден на взаимните компромати, които дават предимства на конкуренцията. Пазете си тайните, но може да надникнете в чуждите. Нищо да не се коментира преди да сте уредили нещата. Явете се на изпити и конкурси. Може да получите нужния сертификат, който ще ви осигури по-добро място.
Водолей
Днес е важно да се запознаете из основи с предстоящите задачи. Опитайте да стигнете и до корена на проблемите, за да ги решите от раз. Ден на тайното знание, на прикритата информация, която служи незнайно на кого и за какви цели. Може да получите право на достъп до важни професионални проекти. В този ден се увеличава и личната ви отговорност. Започнете нова обучаваща програма.
Риби
Бъдете внимателни, особено ако страдате от някаква алергия. Тенденцията е да се обострят хронични заболявания. Не яжте и не пийте където падне и каквото и да е. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол и не прекалявайте в играта на чувствата. Каквото се развали трудно ще се оправи и може да добие хроничен характер. Ден на тайното знание, всичко да се проучва и претегля.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Март 2023 година