Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Турският мачо, който стана италианец

Турският мачо Джан Яман предприе обиколка за набиране на средства за подпомагане на тийнейджъри, изпитващи затруднения.
„Бях щастливо дете, учих, харесвах това, което правех. След пандемията виждам много деца, които имат проблеми, намират убежище в социалните мрежи, предпочитат виртуалния свят пред реалността. Може би остарявам, но исках да прекарам известно време сред младите“, разказа 33-годишният актьор пред италианския вестник La Repubblica.
Облечен в сатенена риза с цвят на глициния, спортен панталон, прибрана коса зад тила, известният изпълнител разкри подробности за своята благотворителна инициатива „Разбийте стената“ на Фондация „Джан Яман за децата“. Междувременно актьорът посети детската невропсхиатрия на клиниката Умберто I в Рим и център за високи постижения, основан от известния професор Джовани Болеа.
За да популяризира благородната инициатива, Джан Яман тръгва обиколка из цяла Италия, като потегля от север на юг.
Джан Яман е роден в Истанбул през 1989 г., учил е в италианска гимназия и говори общо пет езика. Това е и причината да бъде бъде признат от шоубизнеса на Ботуша. Освен в Турция и Италия актьорът е изключително популярен и на Балканите и в Европа, както и в редица латиноамерикански страни.телеграф

Публикувана на
14 Март 2023 година