Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Бившата премиерша ще издава книга

Бившата премиерша Линда Макензи Петкова съвсем скоро ще излезе на пазара с книга, потвърди и самата тя.
В творбата дава здравословни рецепти за различни ястия, като паралелно с това ще разказва как се е сдобила с въпросната гозба. Обикаляла е света със специален тефтер, в който си записвала преживяванията и интересни рецепти, които сега ще предложи на читателите си.
Собственичка е на сладкарница, в която се предлагат всякакви вкуснотии без захар, глутен, изкуствени подсладители и "Е"-та
Повече от десет години фамилията се храни без глутен, а бившият премиер Кирил Петков, който няма проблем с непоносимости към храни и алергии, вече е свикнал с този начин на хранене.
"Много обичам да готвя. Прекарвам цялото си време, правейки точно това. Едната ни дъщеря е с диабет от десет години и за нея режимът е по-строг, но всички се адаптирахме. Непоносимост към глутена имаме всички, а аз имам проблем и с щитовидната жлеза. Първоначално непоносимост към глутен имаше покойната ми майка Маргарет. Тя е диетолог и е създала собствен микс от брашно, който ползва за различни печива. Нейна е и идеята за създаването на пекарната ми", разказва Линда.

Публикувана на
15 Март 2023 година