Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Чичолина прати предложение на Путин, готова е на цяла нощ любов с него, ако спре войната

Правете любов, а не война. Пацифисткото мото винаги е намирало дълбок отклик в душата на бившата италианско-унгарска порнозвезда Илона Сталер, известна още като Чичолина.Еротичната дива, която сега е на 71 г., е готова на всичко, за да царува мир в света, каза тя в интервю за испанския „Паис“. Затова изпрати съобщение на руския президент Владимир Путин с неустоимо предложение.
„Аз съм против войните. Моето мото е мир, любов, не на войната. Ако Путин подпише мирно споразумение, аз му предлагам една нощ на секс с мен“, каза Чичолина.
Вестникът припомня сходни нейни предложения, отправени към някогашния иракски диктатор Саддам Хюсеин в началото на войната в Персийския залив, а след това и към Осама бин Ладен през април 2006 г., за да има мир по света.
Междувременно тя разкри пред иберийския вестник, че била готова за сензационно завръщане към сцените, които изоставя през 1989 г., когато решава да се оттегли от киното.
„За един милион евро можех да си помисля да направя нов порно или еротичен филм, може би в стил лейди Чатърли", си спомня бившата актриса, която от 1987 г. до 1992 г. беше и член на Камарата на депутатите на Италия след избирането й от редиците на Радикалната партия.
По онова време тя стана известна по целия свят и празнуваше политическия си триумф по улиците на Рим с мъже, които я заобикаляха и се тълпяха да я опипват, въпреки че не се възприема като сексобект.
„Чувствах се феминистка, защото използвах секса като игра и във всеки случай аз бях тази, която използвах мъжете като сексуални обекти“, обясни тя пред „Паис“.
Така че това не е първият път, когато най-добре платената порноактриса през 80-те и 90-те години на миналия век решава да оправи световния ред.
„Нямах нужда от психолози, но напуснах дома си като много малка, избягах от отчаяние“, обяснява екстанцьорката, която едва на 18 г. започва работа като сервитьорка в хотел в родния си край в Унгария, зад Желязната завеса.
Скоро била вербувана от тайните служби да шпионира американски бизнесмени и политици.
И още не е затворила вратата към киното за възрастни. Чичолина, която празнува половин век в развлекателната индустрия, иска да заснеме филм за живота си.
„В порноиндустрията няма принуда. Вие сте свободни да използвате тялото си. Не съм виждала тъмната страна на порнографията. Филмите ми летяха от рафтовете, бяха красиви, с интригуващи истории. Превърнаха се в обект на поклонение по целия свят.телеграф

Публикувана на
15 Март 2023 година