Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в четвъртък

Видяна: 11160 пъти

Овен
Ден на промени на всички нива. Старото си отива, статуквото се руши. Направете правилния избор и заемете вярната позиция. Действията ви в момента определят до голяма степен положението ви в бъдеще, работата и връзките ви в следващите месеци. Ще съжалявате, ако отново направите компромис с разбиранията и чувствата си. Заемете се с отлаганите до момента процедури и лечения.
Телец
Ден на обрати в много посоки от живота и социалната дейност. Тенденцията е да се поставят условия и ултиматуми, да се прекратяват неизгодни договори и да се отива към нова работа при по-добри условия. Сега е момента да стъпите на здрава и твърда основа, да се договорите за повишение и преназначение . Венера навлиза в Телец, погрижете се за тези, които обичате.
Близнаци
Днес старото си отива. Отиват си и някои стари приятелства, овакантяват се позиции, които бързо трябва да запълните или да заемете. Денят е добър за начало на ремонти и строителни дейности. Създайте си удобства на новото работно място и допълнителен комфорт на старото. Ден на основата и фундамента, всичко да се прави функционално и здраво. Не пестете време, усилия и пари.
Рак
Днес слагате край на дълъг изчаквателен период. Време е за реформи и лична инициатива там, където нещата не стават както го искате или някой проспива възможностите важни и за вас. Включете скритите резерви, дистанцирайте се от неподходящите места и връзки. Огледайте се, търсете нови хора, към които да пренасочите бизнеса и чувствата си. Край с компромисите.
Лъв
Днес е важно да разширите пълномощията си и базата, на която ще се развивате и работите. Подпишете нови договори, променете клаузи и решения в посока на личния си интерес. Сега е момента да се включат резервите на пълна мощност да се влагат заделени пари в ремонти, строителни дейности и перспективни проекти, от които в бъдеще може да се печели добре.
Дева
Навлизаме в период на разрушаване на старите норми и отношения и изграждaне на нови. Не се противите на предложените от партньорите ви реформи и реорганизации на работното място и у дома. Време е да заемете нова позиция и да разширите пълномощията си. Подпишете партньорски договори, търсете съмишленици за делата, които ви предстоят. Чакайте и покани.
Везни
Днес и утре Луната от Козирог и Юпитер от Овен са в конфликтни аспекти със Слънцето на родените под Везни. Поставени сте на тясно, нужно ви е разширение и глътка въздух в местата, където отдавна не може да се живее и работи спокойно. Ден на фундамента, постарайте се да заемете удовлетворяващата ви позиция. Тя може и да не е на високо ниво, но да ви носи удовлетворение.
Скорпион
Муркурий и Нептун от Риби ви изпращат творческо вдъхновение. Вечерта ще ви посети и личната ви муза, но нека да е само по работа. Навлизащата Венера в знака на опозицията ви Телеца разпалва страсти и емоции, но във всичко ще се преплитат меркантилни нотки. Вероятни са изневери с неподходящия човек. Ограничете контактите и не се подавайте на изкушения.
Стрелец
Днес някой изпада от играта и овакантява място, което може да заемете. Сега е момента да изкачите поредното стъпало към важна за вас цел. Предстоят рокади и ремонти. Някой започва преустройство в дома и на работното място, за да си осигури повече комфорт. Включете в действие скритите резерви, обадете се за подкрепа на тези, които нещо ви дължат. Лекувайте старата алергия.
Козирог
Ден на откровение в чувствата. Луната е в Козирог, а Венера навлиза в Телец. Родените в първата декада може да вземат важни решения по въпроси на връзките и любовта. Ден на откровение за правилния избор. Заемете позицията, която ви радва и носи удовлетворение в работата и в любовта. Денят е добър за годежи и признания. Водете открита и принципна игра и политика.
Водолей
Взетите днес решения и подписаните договори ще разширят пълномощията ви и ще ви осигурят стабилни условия за развитие, за работа и живот в бъдеще. Може да изкачите ново стъпало в кариерата, а за някой това ще бъде и мечтания връх, който осигурява стабилност и поглед отгоре върху живота и работата на другите. Получавате признание за труда, старанията и дарбите си.
Риби
Ще се събудите с откровение за правилното решение и избор. Съберете сили и задействайте промените, които ще ви осигурят нова база за развитие, нов дом или нова работа. Ден с огромна преобразуваща и регенерираща сила. Направете нужното усилие и действие и нещата ще си дойдат на мястото. Започнете ремонти и строителни дейности. Включете и децата в градежа.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Март 2023 година