Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой накара бившата поп фолк певица да се самоубие

34-годишната бивша попфолк певица Мария Георгиева, която е намерена мъртва пред жилището си в пловдивския квартал "Кючук Париж" на 5 март, е посегнала на живота си. Прокуратурата работи по версия за склоняване към самоубийство, съобщи зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.
Подробностите по разследването засега се пазят в тайна, за да може да се разбере истината за смъртта на Мария Георгиева, обясни прокурорът и посочи, че тя е имала сериозни лични проблеми.

За нея е известно, че е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в "Кючук Париж" с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.
Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила, тъй като тя оставя две деца сирачета.
Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група "Спасителките", създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на "Пантерите", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става популярна с песента "Спасителки", за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум "Една целувка". През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала "Хемус" в посока Варна.
Преди 3 години друга звезда сложи край на живота си, падайки от прозорец на апартамента на свой приятел –21-годишният Денис Теофиков. Около 13 часа на 24 октомври 2020 г. певецът бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа - Алекса.
Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента му са открити наркотици. Негови приятели споделят, че младият попфолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца.
Изпълнителят от "Пайнер" е бил много неустойчив и поради психическия тормоз, който му е оказвал продуцентът му Николай Пашев. Пашев е глобявал постоянно Теофиков, като от време на време му е орязвал даже 4-цифрени суми. От известно време Денис е имал проблеми и с лихвари, твърдят сътрудниците му.лупа

Публикувана на
16 Март 2023 година