Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Американка зависима от тоалетната хартия, изяжда всеки ден по половин ролка

За повечето хора тоалетната хартия е продукт от първа необходимост, който не биха се сетили да доближат до устата си. Но една жена от Чикаго твърди, че изяжда по половин руло всеки ден, пише Daily Star.
Преди годни тя се появи в шоуто "My Strange Addiction" на TLC, където разказа за своята необичайна зависимост.
За първи път 47-годишната Кеша вкусила тоалетна хартия в шести клас, след като по някакви обстоятелства била принудена да се премести да живее при баба си и леля си. Това я травмирало изключително много и за да се успокои, започнала да яде тоалетна хартия.
Оттогава Кеша изяжда половин руло всеки ден, което е около 75 листа тоалетна хартия.
Американката не се разделя с любимия си продукт и го носи навсякъде със себе си. Ролка хартия има в дамската си чанта и в жабката на колата. Дори в киното си похапва от него, докато гледа филм.
Кеша казва, че предпочита двуслойната тоалетна хартия. Преди употреба я разделя на части, за да може организмът й да я смели по-лесно.
47-годишната жена признава, че ако прекали с хартията, започва да страда от проблеми с ходенето по голяма нужда и получава спазми.
"Мисля, че съм пристрастена към нея, защото обичам да усещам как докосва езика ми и се разтваря", казва тя.
"Всеки път, когато видех Кеша, тя държеше кърпичка в ръката си и се опитваше да я скрие зад гърба си. Ако се опиташ да й я отнемеш, тя ще се разстрои. Никога не съм успял да разбера защо я яде и никога няма да разбера", споделя майката на американката.
Психиатър, поканен в предаването, направи всичко възможно, за да стигне до дъното на странните хранителни навици на Кеша. Той казва, че в един момент стомахът й може да се пръсне от ядене на толкова тоалетна хартия, което би било фатално.
"Излагате организма си на риск и играете на руска рулетка с живота си", заявява експертът.
Лекарят предлага на жената да замени тоалетната хартия с мокри кърпички, които са ароматизирани и почти несмилаеми.

Публикувана на
16 Март 2023 година