Новина от категория България
Архив на публикациите

Безвкусна шега с Любо Нейков

"Преди малко бях потресен от постъпката на човек, който харесвам и гледам продукцията му с интерес, кефи и дори доза възхищение. Става въпрос за Йонислав Йотов – Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен дебела и безвкусна." Така започва поста си възмутен фейсбук потребител.
Продължението се оказа още по-любопитно.

"Затова, че харесвам това, което прави едната половинка от "СкандаУ" оставам и частица вероятност вината да е в мен и да не разбирам от модерния хумор. За какво говоря?", пише Станимир Иванов. И поста му не спира дотук!
"Тото качи снимката, която съм приложил, а към кадъра е добавил и следното: "Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но…сега е момента." За мен е малко излишно, подканвам го да покани Любов в подкаста си, да му се извини и да си поговорят“, пише този потребител.
Коментарите под публикацията са най-разнородни и са в двете посоки. "Мисля че шегата заприличва на шегата на Крис Рок която не се получи но получи песница от бачо Смит за цялостно творчество", пише Сашо Христов. А Йордан Иванов добавя: "Ако съм на негово място и ме поканиш в подкаста, няма да ти стъпя в мазата."
"Страхотен Брендън. Изненада ме с тази роля. Макар да бях за Остин Бътлър, радвам се много и за Фрейзър. А като спомена Любо Нейков хахаха.", пък е на мнение Магдалена Вълчева. Коментарите продължават с: "Фънки на младини", *моментът" и т.н.
На последния коментар обаче, се включи и самият Йонислав Йотов - Тото, който отбеляза с ръкопляскане и след това поправи оригиналната си публикация./show.blitz.bg

Публикувана на
18 Март 2023 година