Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Момата Боряна бясна на топ ергена, вкарал я в леглото и повече не сетил за нея

Боряна Лекова е първата, която Евгени Генчев вкара в леглото си по време на снимките на предаването „Ергенът“. Това е останало скрито от зрителите. Всъщност музикантът имал право да кани в квартирата си определен брой жени, ако пожелае. Първата, която избрал, била именно Боряна.
Той я намирал за най-секси от всички участнички заради безумно дългите й крака. Затова побързал да й се нахвърли сексуално и набързо преспал с нея. Малко преди това всички зрители видяха, че я пробва с целувки на диванчето в градината.
Евгени обаче се отнесъл с нея унизително. След секса тотално я забравил и накрая изобщо не си и помислил тя да спечели. Според него ставала само за забавление. Това дълбоко я обидило и тя била категорична, че не иска да го вижда на снимка дори.
„Той се възползва от мен. Мислех, че е свястно момче, а след като преспахме, повече не се сети за мен“, оплака се прецаканата мома. Евгени и до днес не отрича, че Боряна най-много му е харесала визуално, но не видял нищо общо в характерите им. Затова решил, че нямат бъдеще. /Crimesbg.com

Публикувана на
19 Март 2023 година