Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Фенове имитират секс на концерт на Иво Димчев

Фенове имитират, че правят секс по време на концерт на екстравагантния Иво Димчев в столичен клуб, видя „Телеграф“. Всъщност това е част е от концерта под надслов „БеГе раз два три“, който артистът представа в няколко родни градове през март и април.
Публика
Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят секс, докато Иво пее.
Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл P Project от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни перформативни задачи: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват, да се преструват че правят секс и т.н.
Това разказа самият Димчев пред медията ни и разкри, че на първото шоу в „Строежа“ преди няколко дни са се намерили млада жена и млад мъж, които да имитират, че правя секс.
Спектакълът „БеГераз два три“ е забранен за лица под 18 г. В някои от песните Иво отказва да пее, ако няма най-малкото трима човека, които да си правят селфи видеа с него, което е препратка към много популярния му в чужбина „Селфи концерт“.
Хитове
Освен избрани хитове като „Баница“, „Водка“, „Леден дъжд“, „Пушкин“, „Момина свиня“, „Старост нерадост“, „Еротик стар“, „Шкембе чорба“ и др. в „БеГе раз два три“ има избрани откъси от едни от ярките и провокативни спектакли на Иво Димчев - Som Faves, „Лили Хендел“, P Project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus др.
Всички тях Димчев представя по фестивали из целия свят през последните 15 години. В сборното шоу, което е на български език, са включени и избрани текстове от не по-малко скандалната му книга „Лирика и Педератуси“.
В това шоу хората трябва да гласуват с вдигане на ръка въпросните дилеми, които Иво отправя към тях.
Като например да изберат с кога да правят секс - с Путин или с Далай Лама.
Да се преродят в лъв, орел или сляпа сибирска проститутка. Еякулат в дупето или еякулат в устата?
Кое е по-добре - да си щастлив, богат или гениален?
По-добре да си ядосан или самотен? Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от ковид?
Биха ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе? Богат в Русия или известен в Китай?
На 24 март Иво Димчев ще представи шоуто в Пловдив, а ден по-късно в Дупница. На 2 април отново е в София, а на 11 и 12 април съответно във Варна и Бургас. /телеграф

Публикувана на
19 Март 2023 година