Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

PETYA-PETYA стигна до първия си милион с пълнените чушки на мама

„Никога не съм предполагала, че мога да събера 18 000 души в Tik Tok, докато приготвям пълнените чушки на мама.“ Това призна инфлуенсърът PETYA-PETYA.Със свое видео наскоро постигна първите си милион гледания.
Първоначално тя се снимала, за да избяга от натовареното ежедневие. Повечето хора й казвали: Ти луда ли си?! Всички ти се смеят! А тя недоумявала: Какво по-хубаво в този свят, в който всички са намръщени, да накараш някого да се усмихва?“
Иначе мрази лицемерието и е склонна да каже на околните всичко, което мисли за тях, дори с риск да й се разсърдят.
„Ако някой не те харесва, значи не харесва себе си. Задайте си въпроса: когато сте били най-щастливи, мислили ли сте за хората, които не харесвате?, пита девойката. И съветва да се радваме на личните си успехи, вместо да търсим проблема в хората около нас.
Според нея не е задължително да имаш огромни финансови възможности, за да изглеждаш добре. „Невинаги скъпото е красиво. Можеш да се облечеш добре с по-малко средства, стига да знаеш как“, смята Петя. Твърди, че за да се приготви за излизане, са й достатъчни 10-15 минути.
Казва, че най-безвкусното нещо са черните обувки с бели чорапи. Не би направила компромис с лъжата и лошото възпитание, а в родните звезди не харесва „навика“ им да се самозабравят. /марица

Публикувана на
19 Март 2023 година