Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Сръбски богаташ плати 200 000 евро за 2 часа с Дженифър Лопес

Дженифър Лопес ще пристигне в Белград през май, а известната певица е поканена на частния празник на сръбски милионер.Латино дивата ще бъде на частно парти на бизнесмен, за когото се твърди, че е платил 200 000 евро.
Този сръбски бизнесмен, чието име не се споменава, и преди е организирал партита от този тип, на които са присъствали известни личности.
„Планира се Дженифър да бъде на партито два часа. Всичко се урежда чрез нейни агенти. Цената включва трансфера на певицата, престоя и общуването с празнуващия и неговите гости. Известно е, че тя каца на летището около 18:00 часа. Пътуването от летището до мястото, където ще се проведе тържеството, отнема един час. Там ще остане около час-два, след което ще се прибере в Америка. Екипът й не поиска допълнителни условия, освен медии да не присъстват на събитието и гостите да не я безпокоят с разговори. Съпругът й Бен Афлек няма да е с нея, това е сигурно. Всички останали подробности ще бъдат известни преди нейното пристигане“, каза източник на сръбския „Курир“.
Сръбските медии съобщават, че тя ще дойде в Белград с частен самолет в края на май, след което веднага ще бъде транспортирана до мястото, където ще бъде организирано партито.блиц

Публикувана на
20 Март 2023 година