Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 8760 пъти

Овен
Днес в 21ч. 26 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Време е да почерпите, да разширите пълномощията си и сферите си на влияние. Денят е добър за огледи на терени, за брокерски инициативи, за сделка с имот и уреждане на наследствени и имотни делби. Някой сключва перспективен брак и среща сродната си душа в бизнеса и в любовта. Започнатото ще носи късмет.
Телец
Всяка инициатива ще е успешна, особено в посока на имотните и наследствени дела. Най-добрият ден в месеца за уреждане на покупко-продажби на недвижима собственост и наемни отношения. Нищо важно не планирайте за утре, особено в посока на съвместен юридически проект. Днес е важно да работите само за себе си и за нуждите на семейството. Не играйте в комбина.
Близнаци
Хармоничен ден с ведра и пречистваща енергетика. Заемете се с търсенето на нов дом, офис или терен, на който да развивате планираната дейност. Благоприятен момент за преговори и срещи с роднини, за уреждане на имотни и наследствени спорове и дела. Постарайте се да изхвърлите от живота си ненужното, вредното и пречещото. Посейте семената на новата реколта.
Рак
Меркурий навлиза в нехармоничния ви Овен и стимулира първосигналната ви реакция. Не говорете много, стартирайте нови проекти и начинания, без да давате излишни обяснения. Утре конкуренцията ще ви захапе. В момента отпадат някои ограничаващи положения, но не забравяйте, че сиренцето е в капана. Денят е добър за брокерски инициативи и огледи на имоти и терени.
Лъв
От вчера Меркурий, а днес и Слънцето навлиза в хармоничния ви Овен и заедно с Юпитер ще стимулират амбициите и търговската инициатива на огнените знаци. Днес може да намерите нова база за развитие в бизнеса и личното си хоби или ново жилище и терен, на който да развивате дейност и да обедините семейните интереси. Направете огледи, търсете спонсори.
Дева
Ден на рокади. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите, а Слънцето навлиза в Овен. Ще се отървете от едно притеснение и проблем, но нещо друго ще се появи на хоризонта, така че няма да ви олекне веднага. Днес е добре да водите преговори около имотни и наследствени делби, да направите огледи на терени и да намерите партньори за съвместната работа в бъдеще..
Везни
От вчера Меркурий, а днес и Слънцето вече ви гледат в опозиция от Овена. Ще срещате голяма конкуренция и съпротива. И ако отдавна вече е трудно да се живее при мама и тате или при роднини днес е добре да търсите ново жилище или терен, в който да живеете и работите. На пътя ви застава стабилен конкурент, с който трудно ще се справите. Вземете инициативата в свои ръце.
Скорпион
Денят е благоприятен за старт на нови дейности и инициативи. Дайте предимство на имотните дела, търсете ново жилище, участвайте в сделки с имот. Може да намерите отдавна търсеното място, където да живеете или да преместите бизнеса си. Случващото се днес ще ви помогне да се установите на престижно място, да започнете нова дейност и да срещнете нови хора.
Стрелец
От днес Слънцето ще ви стимулира от хармоничния ви Овен. Активността ви нараства, може да намерите нова база за развитие и живот. Денят е благоприятен за огледи на имоти и терени, за инвестиране на пари и усилия в дейности свързани със земята. Търсете имот в провинцията, а ако го имате започнете ремонтни и дейности. Всичко предприето носи късмет, ползи и комфорт.
Козирог
Вчера Меркурий, а днес и Слънцето навлиза в Овен и бърза на среща с Юпитер. Ще се наложи да водите битки със закона, да отстъпвате пред претенциите на силни конкуренти и да прекратявате прибързано някои връзки и дейности. Бъдете внимателни и спазвайте разпоредбите. Родените в първата декада може да направят грешен ход и избор, особено по имотни и наследствени делби.
Водолей
Ден с хармонична енергетика, която ще ви подейства оздравяващо и пречистващо. Време е да се уредят наследствени дела и имотни отношения с роднините и децата. Най-добрият ден в месеца за покупка на жилище. Внимавайте, цените и кръвното варират. Не започвайте нищо, което може да ви извади от равновесие. Не планирайте за утре важни лични и делови срещи. Може да ви изнудват.
Риби
Днес и утре Луната е в Риби, започнете нови инициативи. Може да спечелите на своя страна част от роднините и да разделите недвижим имот. Добре е да се преговаря по наследствени дела и делби. Ще се намери начин удовлетворяващ всички. Нищо важно да не се отлага за утре, когато много неща ще се правят на тъмно и в посока само на личната облага и интереси. Нужна е прочистваща диета.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Март 2023 година